Aszongyák, fiatalság, bolondság.....
Aszongyák, fiatalság, bolondság.....
no igen, ez így van vhogy. :) Fiatal ismerősömnek A4 1.8Tje van, de iszonyat költséges fenntartani, de imádja, csinálja költi rá a lét. Másik barátom idős nagybátyjának, aki viszont irgalmatlan gazdag lecserélte A6ost, hogy ez egy vw és azóta poloval jár :))
Sztm kor előrehaladtával már nem számít annyira, hogy miylen az a 4kerék...
A legjobb, viszont orvos ismerős, akinek unokái elhordták a bmwit, jaguárt meg vmi másik sportautót, végül egyik bömöst összetörték, eladta kocsijait és trabanttal jár :D:D ezen szakadtam... Azóta unokák nem kérik el a kocsit :)
Más:
autómon,kicserélek első futómű alkatrészeket.
Alsó lengőkar, szélső kórmány összekötő gömfej, hosszlengőkar.
Megrendeltem unix-nál ezeket, interneten, tegnap este, ma reggelre a 16. kerületi üzletükben volt.
ezért a 3 alkatrészért, 67xxx ft-ot fizettem.
Nem kicsi az árkülönbség, egy szervízhez képest.....
Az a helyzet, hogy autóért ennyi pénzt adni, amennyibe ezek kerülnek, még egyszer nem fogok, csak ha ajándékba kapnám, esetleg, ebben az esetben, viszont ajándék lónak, nem illik nézegetni a fogát :)))
Tehát, reális esélye,hogy ilyesmi kocsim legyen, szinte nulla :))))
szarabb is :) na jó, nem... de ez a single frame már uncsi... Design jó, tartalom VW polo kb ennyi...
sztm a lexus és a toyota között nagyobb a különbség
Olcsóbb, mint a bmw, vagy a mercedes.....
audinak a designja nagyon jó, szeretem, csak ára...
Ez egy átformált (majdnem mást írtam ...) Cooper?
Még a színei is arra hajaznak ...
:)
Hát, audi régóta veri fazonra a konkurenciát, szerintem.........
Ez az autó, határozottan jól néz ki......
Ezeket az arányokat egy konkrét példával tudnád illusztrálni?
Nem vagyok nepper de szerettem volna magamnak autót venni, pontosabban kintről hozni. Az itthoni használtautó árak mellett a kintiek barátságosabban és az autók karbantartása jobb minőségű valamint, nincsenek annyira lelakva.
egyébként az egész vagyonadó szánalmas és jellemzi ezt az elcseszett országot...
http://stocklandyard.hu/blog/article/77175/Szlovak-rendszam-lesz-a-jet-skiken-is
adónak sztm sincs köze a nepperek sikerességéhez. Szar időket élünk, ennyi.
Adóval meg nem a célzott réteget találják meg, hiszen azok olasz, szlovák,német,licheinsteini és egyéb autókkal járnak.. szarnak adókra, így a rendelet hibás és eltoszott..
Nem tudom! De amíg a kereskedők tavaly, egy 1,5 millkás autón kb 500K fogtak amit kintről hoztak be, nekem nem az jön le, hogy a magas adó miatt volt 1,5 millka! Ismerek 1 pár neppert! Nem kicsit éltek jól! Most nekik sem megy, de nem az adó miatt.
Én örülök a rendeletnek!
Értéküket tekintve egy szakítószilárdsági diagrammra emlékeztetnek ...
:)
szép kis evolúció ment végig a kocsiaidban :))))
No, ide írogasd Amatőregy!
P70-es trabantről nem is halottam.
Időrendi sorrendben az utóim:
Opel kadett "C"
Lada 2107 nyugati szériás!
lada 2107 ehte orosz!.:((
renault 25 (2,2)
ford skorpió 2,8 ghia
opel omega 2,3td
WV transporter T4, (projekctvó spoileres, komplett)
WV golf wr6
opel senator 3.0
jeep cherooke 4.0
lotus omega 3.6 biturbó
chevrolet astro
opel astra (feleségemé)
audi a6 4.2
audi a8 4.2
audi s8 4.2
mercedes v class 2.3td
g350td
500sec
cl600
ml 320 (feleségemé)
s500 (ez van meg 10 éve)
a teljesség igénye nélkül.
Mondom én,
izs (dobozos moszkvics)
állólámpás merci 240d
Nono ...
A kinti szemetek behozatala már lezárult. A korábbi 5-6 féle autó helyett sokféle közől választhatunk és minőségileg is jobbak a korábbi típusoknál. A valódi baj az, amit motorral kapcsolatban is írtam, hogy irreálisan magas áron lehet a járműveket honosítani a "regisztrációs díj" miatt. Ami egy direkt adó, fátyolban.
Az itthoni (el)használt szemetek azért kerülnek sokba, mert a kintről olcsóbban megvásárolható használt járművek behozatalát nehezíti meg ez az adóforma, az újautó értékesítők (és erre a hitelt nyújtó bankok) örömére.
Elv: magánszemély ne juthasson csak korlátozottan járműhöz, azt is csak komoly összegek ellenében. Vagy így, vagy úgy de ki kell fizetni ezt a többletet - nekünk.