A Mol Nyrt. ajánlatot tett a Szurgutnyeftyegaz orosz konszernnek a Molban vett részvénycsomagja megvásárlására, a kérdéssel most a két ország kormányainak szintjén foglalkoznak - jelentette csütörtökön a Vedomosztyi című orosz gazdasági lap.
A Mol Nyrt. ajánlatot tett a Szurgutnyeftyegaz orosz konszernnek a Molban vett részvénycsomagja megvásárlására, a kérdéssel most a két ország kormányainak szintjén foglalkoznak - jelentette csütörtökön a Vedomosztyi című orosz gazdasági lap.
Széllel szemben nem szabad...
BUX már csak +0,06%
Mínusz lesz ez.
férfiasan bevallom nemhogy nem csippentettem 200-on, a 17k-s vételi ajánlatot is kivettem :S
Fene tudja, de keményen elkezdték ütni.
Még a végén a BUX is mínuszban zár.
Azon töprengek, kell-e ezt erőltetni vajon a kudarcba fulladt kitörés után...
köszi :)
17k-ra már be is álltam ;-)
de 17,2-nél is csippentenék
Így is ügyes, grat!
Lassan megint visszaveheted... :-)
az előbbi lemenetelben kaptam 290-en és 300-on, és a tegnapi 200-asokkal együtt minden repült 500-on
(reggel 660-ra álltam eladni grrrr...)
:)) a válság az válság:)
Most már visszafelé is. Nem kicsit, nagyon...
Természetesen kistoppolódtam.
Köszönöm szépen!
Közben külföldet nézegetve a tegnapi long nagyobbik felét 17490-en inkább zártam. Kicsi maradékkal kivárok.
http://profitline.hu/technika/elemzes/158279
"Igen erős ám az emelkedő sáv alját jelentő támasz, mindez jól látszik az árfolyamon is. Ahogy elérte a vevők rögtön előmerészkedtek, azonban az is látszik, hogy az emelkedés elakadt a 17.400 forintnál lévő ellenálláson. Ha sikerülne túljutnia 17.400-600 forintos szinten, akkor 18.200-18.400 forintig emelkedhet. Támaszt továbbra is sáv alja nyújtja. "
500 volt(?) az ellenállás, ugye? Fölötte mi (lenne?) a következő?
bili füle...:)