Regisztráció Elfelejtett jelszó

poker kedvelők

Re: nincs cím

#192511 TrendMan Előzmény: #191896

A mikrotétes dologban egyetértek, és igen sok furcsaságot tapasztaltam pl. a PS ilyen asztalain is.

Ezért is kezdtem el kicsit mélyebben foglalkozni a szórás fogalmával.

Ajánlom figyelmetekbe ezt a jó kis összefoglalást, sokat lehet tanulni belőle

---> http://www.pokerakademia.com/poker_strategia/poker_strategia/egy_kis_pokeres_valszam/

A véleményem még nem végleges, de a kapitalista gazdaság haszonmaximalizáló gondolkodásmódját ismerve csodálkoznék, ha nem lenne valamilyen plussz működés beépítve az ilyen oldalak funcionalitásába azért, hogy ne csak az RNG-re és a 'szabad versenyre' bízzák az oldal profitabilitását.

Egyébként a póker olyan, mint az élet, ez adja a varázsát is.

Hiába csinálsz mindent jól, lehet mégis elbuksz, és néha ha hibázol, akkor szegődik melléd Fortuna.

Sokszor ezt bizony nem könnyű megemészteni.

#191896 Very Mary Előzmény: #191882

ezért tettem hozzá h omaha-t játszom...

én bár valódi pénzzel, de alapvetően kedvtelésből játszom és nem akarok ebből élni...elfogadtam h ahol számítógépek vannak ott lehetnek "furcsa" leosztások akár sorozatosan is...néhány nagyobb versenyt (PS, FullTilt) leszámítva az igazi pénz és igazi (profi) sztárok az élő pókerben vannak...ez nem véletlen szvsz

a kisbeülős v freeroll versenyeken pedig ha az elején nem vagy észnélküli és/vagy nincs szerencséd, akkor a feszes/tudatos játékkal nem sokra mész (ugyanez igaz a mikrotétes kp-s asztalokra is)

#191882 TrendMan Előzmény: #191845

Omahanál a több lap miatt nagyobb eséllyel jönnek össze ilyen rendkívüli találkozások.

Az érdekes kérdés szerintem az, hogy a variancia milyen szintjét indokolja az, hogy az online rendszerekben jóval nagyobb a leosztás szám ugyanakkora idő alatt?

Elfogadható, ha egymásután 3x nyernek ellened 30 % eséllyel?

Vagy 4x? 5x? 6x?

Hol kezdődik az a furcsa és rendkívüli bad beat sorozat, ami már nem természetes és gyanakvásra ad okot ?

#191849 Very Mary Előzmény: #191845

viszont 3 RF is volt...25/50-es asztalokon 90 dodó össznyereménnyel...ez mondjuk lóf.sz :-D

#191845 Very Mary Előzmény: #191843

csak a legszebbek kb 1 év alatt:

alsó színsoromat felső színsor veri (ez 2x)

K pókeremet A póker veri

egyéb pókeremet magasabb póker veri (ez 3x)

pókeremet színsor veri (ez 2x)

hozzátéve h általában omaha-t játszom...

#191843 Very Mary Előzmény: #191743

a megadás mindenképpen érdekes, de 4 J és 2 A kézben...így már komoly odds volt

és h hogy lehet ezt megadni...eh online póker...láttunk mi már karón varjút :-)

#191743 Kissherceg Előzmény: #191348

bazzz most is mekkora móka volt AJ allin, 10fős asztalnál 6an all inbe. KJ, AQ, JJ és 95 meg még vmi, erre ki nyer? 95 fullal :D:D

hogy lehet megadni 95 allint egy ilyen alkalomnál, amikor már 3an allineltek.. kacaj:)

#191335 Kissherceg Előzmény: #191332

bazzeg zsetonom 90%át elbuktam, mert egy csóka blöff allinját megadta,, 57re mondott allin, call K10 és 7es párral nyert:D

#190339 Dmode Előzmény: #186317

kissherceg,3. lettem a 2500 gtd rebuy-on.115000 kaptam érte:))))jó hetem volt:))))

Re: működik

#189802 Dmode Előzmény: #189622

kissherceg ennyi indulóból nagyon szép eredmények ezek,mért nem próbálod meg nagyobb tétes tornákon???pár száz nevezőnél,sok pénzt lehet keresni.