Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erste vagy KBC Equitas?

Re: nincs cím

#191029 Robag Előzmény: #191021

Na az ebroki, az néha tényleg durva, amilyen lassú tud lenni kritikus pillanatokban!

Brokidíj se túl szép: 0,4%, min. 150,-

Csak azért tartom meg, mert könnyen tudok átvezetni a cibes számlámra/ról (ha épp nem hal be).

#191021 zeeh_ Előzmény: #191010

Nekem is PF van. Amikor múlt héten nem jött meg SMS-ben a belépő kód, akkor azt írták vissza, hogy telefonon keresztül tudok megbízást adni. Tehát, elvileg telefonon keresztül is lehet...

Diszkont brókeri szolgáltatás?

Ebroki, na az a diszkont. Fizetsz, mint a kisangyal és egy nagy rakás sz_r.

#191010 Robag Előzmény: #190969

Nekem pf van. Állítólag telefonon nem tudok kötni, ennyi a hátránya. Egyébként tök ugyanaz.

De mondom, ismerek olyat, aki megkapta a kedvezményt régi erstés számlájára, némi e-mail reklamáció után.

#191006 Atesz11 Előzmény: #190969

Hát,ha ezen múlik,akkor én is hasonlóan teszek majd!

Felhívtam őket,azt mondta a broki,hogy nem ők küldték,hanem az egyik ügynökségük.

Náluk próbálkozzak.Érdekes....

#190969 Chaby Előzmény: #190958

én (a nejem) is rajtuk keresztül nyitottam/nyitott számlát.

zeeh_ :

Az Erstések a POT-ra (Portfolio Online Tőzsde) azt mondják, hogy diszkont brókeri szolgáltatás.

De hogy ez miben nyilvánul meg azt nem tudom :S

szerk: a színekben biztos különbség van :)

#190960 zeeh_ Előzmény: #190938

A Portfolio és az Erste között mi a különbség? Nemcsak a díjak? Miben ad többet az Erste, hogy ennyivel drágább, mint a PF?

#190938 Alex74 Előzmény: #190890

Most tagadták le telefonon....

Ilyen náluk nincs, nem is volt és nem is lesz. Küzdök velük egy ideje olcsóbb díjakért, de nem hajlandóak :o(

Azt mondja az Portfólió.

#190919 Chaby Előzmény: #190903

én a brokival beszéltem telefonon, először csak hebegett habogott, hogy nem is tudja hogy lehetséges ez a kedvezőbb jutalék. Később azt mondta megbeszélik a menedzsmenttel (az én jutalékomat :)))). Végül azt, hogy térjünk rá vissza 2-3 hét múlva, akkor tud nekem "barátibb" ajánlatot tenni. Na én ezt már nem vártam meg. Mentünk az Erstébe és nyitottunk egy új számlát, és ráadásként decemberben 10 kötés jutalékát max 100e Ft-ot jóváírtak a számlán.

#190893 Chaby Előzmény: #190890

ez tényleg nem fair.

pont ezért nyitottam az asszony nevére számlát novemberben :S

#190892 zeeh_ Előzmény: #190890

Eddig nem annyi volt?

Portfolio is ennyivel megy, ami szintén Erste alapokon nyugszik.

Ma kaptam egy e-mailt az…

#190890 Atesz11

Ma kaptam egy e-mailt az Erstétől!

Az új értékpapírszámlát nyitók jóval alacsonyabb díjjal kereskedhetnek.

A régebbiek meg szívjanak az eddigi díjakkal?

Még nem hívtam fel őket.

a Budapesti Értéktőzsdén 0,3%-os díjjal kereskedhetnek vagy min. 200 Ft kontraktusonként.

#

daytrade esetén ~0,15%-os jutalék

Re: Vélemény

#190650 Kezdő Előzmény: #190639

Pontatlanul fogalmaztam, a Pro-t használom, arra értettem, hogy nem webes. Valóban az Explorerből kell elindítani, de maga a program már nem egy böngészőben futó alkalmazás, hanem egy dotnet alapú, a gépedre letöltött szoftver, az Explorer csak a bejelentkeztetést végzi.

A rendszerkövetelményeiben is benne van: "Legalább Microsoft .Net 2.0 verziószámú keretrendszer", és a feladatkezelőben is látszik egy NetBrokerProNewClient.exe nevű alkalmazás.

Az egy szál mobilra nem gondoltam, egy netbookkal járkálok... Bár jó döntés még sosem hoztam, ha munka közben itt-ott ránézve cselekedtem, ezek kivétel nélkül veszteséggel zárultak.

#190646 Robag Előzmény: #190643

Tényleg? Na ezt nem is néztem. De ennek mi értelme? Lehet hogy így nem sokáig leszek náluk...

#190641 Alex74 Előzmény: #190639

Én pda-ról nem tudok bejelentkezni Erste webes felületére windows mobile 6.0 alól

#190639 Robag Előzmény: #190610

Hogy érted, hogy "Az Erste szoftvere viszont nem webes"?

Az alap és a pro is böngészőban érhető el, ráadásul nem is akármelyikben. A pro csak explorerrel, az alap nagy kegyesen mozillával is. De Operával egyikbe sem lehet belépni.

Ezzel szemben a peti egy külön program (bár azt hiszem igényli az explorer meglétét). Az equitas webes felülete viszont gyönyörűen működik az általam eddig próbált összes böngészővel.

Ez mellesleg azt is jelenti az equitas előnyére, hogy a kórházból is tudtam használni egy szál mobillal, az Opera Mini segítségével, míg az erstéhez esélyem sem volt bejelentkezni.

Ennek folyománya, hogy ha új mobilt akarok venni, és erstézni is akarok rajta, kénytelen leszek WinMo okostelefont venni. (vagy esetleg olyan linuxosat, amihez van firefox...)