Na az ebroki, az néha tényleg durva, amilyen lassú tud lenni kritikus pillanatokban!
Brokidíj se túl szép: 0,4%, min. 150,-
Csak azért tartom meg, mert könnyen tudok átvezetni a cibes számlámra/ról (ha épp nem hal be).
Na az ebroki, az néha tényleg durva, amilyen lassú tud lenni kritikus pillanatokban!
Brokidíj se túl szép: 0,4%, min. 150,-
Csak azért tartom meg, mert könnyen tudok átvezetni a cibes számlámra/ról (ha épp nem hal be).
Nekem is PF van. Amikor múlt héten nem jött meg SMS-ben a belépő kód, akkor azt írták vissza, hogy telefonon keresztül tudok megbízást adni. Tehát, elvileg telefonon keresztül is lehet...
Diszkont brókeri szolgáltatás?
Ebroki, na az a diszkont. Fizetsz, mint a kisangyal és egy nagy rakás sz_r.
Nekem pf van. Állítólag telefonon nem tudok kötni, ennyi a hátránya. Egyébként tök ugyanaz.
De mondom, ismerek olyat, aki megkapta a kedvezményt régi erstés számlájára, némi e-mail reklamáció után.
Hát,ha ezen múlik,akkor én is hasonlóan teszek majd!
Felhívtam őket,azt mondta a broki,hogy nem ők küldték,hanem az egyik ügynökségük.
Náluk próbálkozzak.Érdekes....
én (a nejem) is rajtuk keresztül nyitottam/nyitott számlát.
zeeh_ :
Az Erstések a POT-ra (Portfolio Online Tőzsde) azt mondják, hogy diszkont brókeri szolgáltatás.
De hogy ez miben nyilvánul meg azt nem tudom :S
szerk: a színekben biztos különbség van :)
A Portfolio és az Erste között mi a különbség? Nemcsak a díjak? Miben ad többet az Erste, hogy ennyivel drágább, mint a PF?
http://www.befektetestitkok.hu/erstebank-szamlanyitas-brokerceg-btk.htm
Itt van feketén-fehéren!
Nem portfólió,hanem Erste.Van egy 9 perces videó is a rendszer használatról és ott is az alacsonyabb jutalékról beszél.
Minek oltják be az embert?!
Most tagadták le telefonon....
Ilyen náluk nincs, nem is volt és nem is lesz. Küzdök velük egy ideje olcsóbb díjakért, de nem hajlandóak :o(
Azt mondja az Portfólió.
én a brokival beszéltem telefonon, először csak hebegett habogott, hogy nem is tudja hogy lehetséges ez a kedvezőbb jutalék. Később azt mondta megbeszélik a menedzsmenttel (az én jutalékomat :)))). Végül azt, hogy térjünk rá vissza 2-3 hét múlva, akkor tud nekem "barátibb" ajánlatot tenni. Na én ezt már nem vártam meg. Mentünk az Erstébe és nyitottunk egy új számlát, és ráadásként decemberben 10 kötés jutalékát max 100e Ft-ot jóváírtak a számlán.
Voltak többen, akik levélben reklamáltak, és megadták nekik.
ez tényleg nem fair.
pont ezért nyitottam az asszony nevére számlát novemberben :S
Eddig nem annyi volt?
Portfolio is ennyivel megy, ami szintén Erste alapokon nyugszik.
Ma kaptam egy e-mailt az Erstétől!
Az új értékpapírszámlát nyitók jóval alacsonyabb díjjal kereskedhetnek.
A régebbiek meg szívjanak az eddigi díjakkal?
Még nem hívtam fel őket.
a Budapesti Értéktőzsdén 0,3%-os díjjal kereskedhetnek vagy min. 200 Ft kontraktusonként.
#
daytrade esetén ~0,15%-os jutalék
Pontatlanul fogalmaztam, a Pro-t használom, arra értettem, hogy nem webes. Valóban az Explorerből kell elindítani, de maga a program már nem egy böngészőben futó alkalmazás, hanem egy dotnet alapú, a gépedre letöltött szoftver, az Explorer csak a bejelentkeztetést végzi.
A rendszerkövetelményeiben is benne van: "Legalább Microsoft .Net 2.0 verziószámú keretrendszer", és a feladatkezelőben is látszik egy NetBrokerProNewClient.exe nevű alkalmazás.
Az egy szál mobilra nem gondoltam, egy netbookkal járkálok... Bár jó döntés még sosem hoztam, ha munka közben itt-ott ránézve cselekedtem, ezek kivétel nélkül veszteséggel zárultak.
Tényleg? Na ezt nem is néztem. De ennek mi értelme? Lehet hogy így nem sokáig leszek náluk...
Na, így még szebb! :)
Ha valakinek sikerül, ossza már meg!
Én pda-ról nem tudok bejelentkezni Erste webes felületére windows mobile 6.0 alól
Hogy érted, hogy "Az Erste szoftvere viszont nem webes"?
Az alap és a pro is böngészőban érhető el, ráadásul nem is akármelyikben. A pro csak explorerrel, az alap nagy kegyesen mozillával is. De Operával egyikbe sem lehet belépni.
Ezzel szemben a peti egy külön program (bár azt hiszem igényli az explorer meglétét). Az equitas webes felülete viszont gyönyörűen működik az általam eddig próbált összes böngészővel.
Ez mellesleg azt is jelenti az equitas előnyére, hogy a kórházból is tudtam használni egy szál mobillal, az Opera Mini segítségével, míg az erstéhez esélyem sem volt bejelentkezni.
Ennek folyománya, hogy ha új mobilt akarok venni, és erstézni is akarok rajta, kénytelen leszek WinMo okostelefont venni. (vagy esetleg olyan linuxosat, amihez van firefox...)