Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ELADÓ Ingatlanok

Re: :o(

#190619 Ibiza Előzmény: #190602

huh tudok egy jót.. holnap berakom.. barátom apukája meghalt..árulják..nem tudtam..

#190599 Alex74 Előzmény: #190596

Ha nincs aszfalt az nálam pozitív, nem tudnak száguldozni ezerrel az autósok. Auchan liget, vicces :o)

Mindenesetre ha nem könnyűszerkezetes (hitel miatt), akkor érdekes, bár amiket gyorsan átfutottam inkább téglát írnak.

És Kistarcsa mellett ott a nullás. Rápillantok a google-val felülről

#190596 hosszhuszár Előzmény: #190595

Nem, üres terület volt.

Nincs még aszfaltozva, mostmég sáros, de kifog alakulni pár éven belül, szerintem.

Miden ott van mellette, szerintem a legjobb hely, kistarcsán, ami létezik, és ha beépül, (rohamosan)jó kis lakópark lesz.

Elméletileg az a rész , egyébként csömör.

Ja, és mostanáben, a kp nagy úr, szerintem.

#190595 Alex74 Előzmény: #190594

Nézzenek oda....

Csak bámulok...

Mire épült, temetőre? Lápra? :o)

És miből? Vályog, tapasztott föld, esetleg sugárzó salakbeton?

Kíváncsivá tettél, köszönöm

Ps: közben látom, hogy ezek inkább ikrek, csak családinak írja a címben

#190590 Alex74 Előzmény: #190588

Pécelt nem ismerem, de onnan átvergődni Budára nagyon nehéz csúcsforgalomban. De megnézem a honlapot hátha megfog valami.

Köszönöm szépen

#190589 Alex74 Előzmény: #190582

Kerepesen néztünk a múltkor egy házat Szilasligeten (az a két település ha jól tudom egybenőtt). Az ár is megfelelt, a ház is szép volt, hatalmas telek, viszont a környezet nem. Csömör jó lehetne, de elég drága.

Veresegyházon éltem sokáig a Hegyekben, mindent ahhoz hasonlítok. Párom oda nem szeretne, pedig szerintem az agglomerációban az a legélhetőbb település (város). A válság előtti 300e/m2 ár helyett manapság már 200e alatt is kapni panorámás ingatlant. M3 gyors (kisebb-nagyobb dugók vannak néha a Szerencs utcától), este 25-30 perc a belváros.

A sok sikertelen háznézés után kompromisszumos megoldásként Bp. külső kerületeire szűkítettük a kört. Viszont a 70-es években épült kockaházak nem az én világom, de ott ennyiért ez van. A felújítás általában inkább teljes átépítést jelentene.

Már nagyon kilátástalan, ezért kértem segítséget és köszönettel is fogadom azokat.

Megnézem a kistarcsai ingatlanokat, hátha...

Köszönöm

#190582 hosszhuszár Előzmény: #190581

Javasolnám kistarcsát, itt van a 16. kerület mellett.

0-ról bárhova, gyalogosan ott a hév, az örs, kb fél óra lehet, auchan, brico, kórház, minden van.

#190581 Alex74 Előzmény: #190569

Az igények nem találkoznak a kínálattal. Sztem pont ez az ár ahol a legnehezebb találni valamit. Se túl olcsó, se túl drága. Másfél év alatt 1 ház volt amit megvettünk volna, az eladó visszalépett. Ja, az agglomerációban volt.