www.cdci.hu
azonosító:R153801
huh tudok egy jót.. holnap berakom.. barátom apukája meghalt..árulják..nem tudtam..
a lakóparkkal szemben van a nullás felhajtója.
Ha nincs aszfalt az nálam pozitív, nem tudnak száguldozni ezerrel az autósok. Auchan liget, vicces :o)
Mindenesetre ha nem könnyűszerkezetes (hitel miatt), akkor érdekes, bár amiket gyorsan átfutottam inkább téglát írnak.
És Kistarcsa mellett ott a nullás. Rápillantok a google-val felülről
Nem, üres terület volt.
Nincs még aszfaltozva, mostmég sáros, de kifog alakulni pár éven belül, szerintem.
Miden ott van mellette, szerintem a legjobb hely, kistarcsán, ami létezik, és ha beépül, (rohamosan)jó kis lakópark lesz.
Elméletileg az a rész , egyébként csömör.
Ja, és mostanáben, a kp nagy úr, szerintem.
Nézzenek oda....
Csak bámulok...
Mire épült, temetőre? Lápra? :o)
És miből? Vályog, tapasztott föld, esetleg sugárzó salakbeton?
Kíváncsivá tettél, köszönöm
Ps: közben látom, hogy ezek inkább ikrek, csak családinak írja a címben
auchan mellett a kerepesi úton, van egy frissen egyéni családiházas övezet.
ott nézzetek körül.
Pécelt nem ismerem, de onnan átvergődni Budára nagyon nehéz csúcsforgalomban. De megnézem a honlapot hátha megfog valami.
Köszönöm szépen
Kerepesen néztünk a múltkor egy házat Szilasligeten (az a két település ha jól tudom egybenőtt). Az ár is megfelelt, a ház is szép volt, hatalmas telek, viszont a környezet nem. Csömör jó lehetne, de elég drága.
Veresegyházon éltem sokáig a Hegyekben, mindent ahhoz hasonlítok. Párom oda nem szeretne, pedig szerintem az agglomerációban az a legélhetőbb település (város). A válság előtti 300e/m2 ár helyett manapság már 200e alatt is kapni panorámás ingatlant. M3 gyors (kisebb-nagyobb dugók vannak néha a Szerencs utcától), este 25-30 perc a belváros.
A sok sikertelen háznézés után kompromisszumos megoldásként Bp. külső kerületeire szűkítettük a kört. Viszont a 70-es években épült kockaházak nem az én világom, de ott ennyiért ez van. A felújítás általában inkább teljes átépítést jelentene.
Már nagyon kilátástalan, ezért kértem segítséget és köszönettel is fogadom azokat.
Megnézem a kistarcsai ingatlanokat, hátha...
Köszönöm
Pécel? Összeér Pesttel, itt fut az M0 is. Nézz körül anyám honlapján:
Javasolnám kistarcsát, itt van a 16. kerület mellett.
0-ról bárhova, gyalogosan ott a hév, az örs, kb fél óra lehet, auchan, brico, kórház, minden van.
Az igények nem találkoznak a kínálattal. Sztem pont ez az ár ahol a legnehezebb találni valamit. Se túl olcsó, se túl drága. Másfél év alatt 1 ház volt amit megvettünk volna, az eladó visszalépett. Ja, az agglomerációban volt.
csak budán 236 db.. de te tudod 25milkát írtam be..és ház
pesten 2190db