Nem szeretem napon tól vinni a pozikat, mert 23 óra után, és a vasárnapi 19 órai nyitásnál megy nagyon a xarkeverés.:) Mondhatni illikvid akkor a piac, egészen 1 óráig.
Nem szeretem napon tól vinni a pozikat, mert 23 óra után, és a vasárnapi 19 órai nyitásnál megy nagyon a xarkeverés.:) Mondhatni illikvid akkor a piac, egészen 1 óráig.
ezt a yenes pozit lehet érdemes lett volna 123-ig talán vsz, de mondjuk ekkora áttétnél nem csodálom gyorsan zárod.
Nem tartok hosszú pozit. Mindig van jó belépési lehetőség, minden nap.:) Ma is vagy 15 nyitásom zárásom volt.
arra számítok én is, hevesen kezdődött talán lesz egy kis pihi, meg pattanás, látom yen-ben már felvetted a pozit, komolyan tolod. :D
Szerintem a carry pénzkivonások miatt volt ez gyors lejtmenet. De most lesz egy kis konszolidáció talán.
az volt érdekes mikor 1,5 fölöttről lejött 1,4 közelébe EUR/USD részvénypiac meg nem esett, de most már utolérte azt is para.
dollárra is sok carry pozíció lehetett és azok zárása is benne lehet ebben a gyors erősödésben, vagy inkább a görög, spanyol helyzet miatt eurót ütik?
Mindenesetre nagyon brutál 2 hónap alatt erősödött vagy 10%-ot dollár eurhoz képest.
Ezért és másért nyitottam egy EURJPY longot. 120,8-tól, 500K-val.
Az svájci jegybank, hamarosan megkeveri a lapokat. 1,46 körüli EURCHF árfolyamnál intervenciózni fog szerintem.:)
eurusd-ben nem is vagyunk már olyan messze a tavalyi mélypontoktól. Hihetetlen, milyen gyorsan pofozzák lefelé. Ilyenre tényleg csak pánikhangulatban képes valami.
Attól nem félnék, hogy a $ belátható időn belűl valamikor is erősebb lesz az €-nál. Az ECB az euróra ma 1%-os, a Fed a dolcsira 0,25%-os kamatot tart fenn. Ha a FED előbb is kezd hozzá a kamatemeléshez, a kamatkülönbözet egy időre ugyan csökken, de messze nem fog átbillenni a dodó javára.
A gyengébb euró egyértelműen az eurózóna gazdaságainak kedvez, még ha most sokan nyavalyognak is az € lejtmenetét látva. Az USA sokáig tudott profitálni a gyenge valutájából, segített kijönni neki a recesszióból. Kőkemény érdekek fűződtek a gyenge dolcsihoz. Most fordul a kocka, gyenge dodóra már nincs szükség.
$-al mi a fenét csinálnak? Eddig azért sírtak, mert nagyon gyenge volt, figyeljétek meg jövőhéten kijönnek olyan hírek, hogy túl erő a $!
Kiváncsi vagyok Kina mikor szabadul meg egy kis dodotól :)
Az EURJPY itt tántorog a hetes 61-es fibónál, nagyon úgy tűnik, hogy célba veszi a 76-ost 118 környékét, persze trükközhet is. A Nonfarm Payroll eldönti az irányát.
Az FTSE havin szépen megcsinálta a 61-es fibóig való korrekciót, onnan fordult, a többit nem néztem.:)
teljesen jogos amit mondasz kratya ez jó tanulság volt uh a későbbiekben nem cincálom az idegeim ilyenekkel :)
Már leszoktam róla.:) Ilyen esetben zárom a shortot, vagy zár a követő stop, mikor vissza rántják, majd megvárom a korrekciót, és fentebbről újra nyitom.
Ilyet ne csináljatok azért mert sokat esett!!!!!
valami támpont alapján kösettek, és a lehető legkisebb timeframre le kell menni!!!!!
Gondoljatok bele ez tiszta momentum trade, amikor ténylegesen az ár dinamikáját veszed!!!!!