Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#190466 Sanguis Előzmény: #190462

Nem szeretem napon tól vinni a pozikat, mert 23 óra után, és a vasárnapi 19 órai nyitásnál megy nagyon a xarkeverés.:) Mondhatni illikvid akkor a piac, egészen 1 óráig.

#190462 banyaiz Előzmény: #190458

ezt a yenes pozit lehet érdemes lett volna 123-ig talán vsz, de mondjuk ekkora áttétnél nem csodálom gyorsan zárod.

#190458 Sanguis Előzmény: #190453

Nem tartok hosszú pozit. Mindig van jó belépési lehetőség, minden nap.:) Ma is vagy 15 nyitásom zárásom volt.

#190453 banyaiz Előzmény: #190452

arra számítok én is, hevesen kezdődött talán lesz egy kis pihi, meg pattanás, látom yen-ben már felvetted a pozit, komolyan tolod. :D

#190452 Sanguis Előzmény: #190450

Szerintem a carry pénzkivonások miatt volt ez gyors lejtmenet. De most lesz egy kis konszolidáció talán.

#190450 banyaiz Előzmény: #190444

az volt érdekes mikor 1,5 fölöttről lejött 1,4 közelébe EUR/USD részvénypiac meg nem esett, de most már utolérte azt is para.

dollárra is sok carry pozíció lehetett és azok zárása is benne lehet ebben a gyors erősödésben, vagy inkább a görög, spanyol helyzet miatt eurót ütik?

Mindenesetre nagyon brutál 2 hónap alatt erősödött vagy 10%-ot dollár eurhoz képest.

#190444 Sanguis Előzmény: #190426

Az svájci jegybank, hamarosan megkeveri a lapokat. 1,46 körüli EURCHF árfolyamnál intervenciózni fog szerintem.:)

#190426 Mars2000 Előzmény: #190423

eurusd-ben nem is vagyunk már olyan messze a tavalyi mélypontoktól. Hihetetlen, milyen gyorsan pofozzák lefelé. Ilyenre tényleg csak pánikhangulatban képes valami.

Attól nem félnék, hogy a $ belátható időn belűl valamikor is erősebb lesz az €-nál. Az ECB az euróra ma 1%-os, a Fed a dolcsira 0,25%-os kamatot tart fenn. Ha a FED előbb is kezd hozzá a kamatemeléshez, a kamatkülönbözet egy időre ugyan csökken, de messze nem fog átbillenni a dodó javára.

A gyengébb euró egyértelműen az eurózóna gazdaságainak kedvez, még ha most sokan nyavalyognak is az € lejtmenetét látva. Az USA sokáig tudott profitálni a gyenge valutájából, segített kijönni neki a recesszióból. Kőkemény érdekek fűződtek a gyenge dolcsihoz. Most fordul a kocka, gyenge dodóra már nincs szükség.

$-al mi a fenét csinálna…

#190423 Zabás

$-al mi a fenét csinálnak? Eddig azért sírtak, mert nagyon gyenge volt, figyeljétek meg jövőhéten kijönnek olyan hírek, hogy túl erő a $!

Kiváncsi vagyok Kina mikor szabadul meg egy kis dodotól :)

Az EURJPY itt tántorog a…

#190118 Sanguis

Az EURJPY itt tántorog a hetes 61-es fibónál, nagyon úgy tűnik, hogy célba veszi a 76-ost 118 környékét, persze trükközhet is. A Nonfarm Payroll eldönti az irányát.

Re: EURUSD

#189826 Sanguis Előzmény: #189817

Az FTSE havin szépen megcsinálta a 61-es fibóig való korrekciót, onnan fordult, a többit nem néztem.:)

#189817 Kardj Előzmény: #189811

teljesen jogos amit mondasz kratya ez jó tanulság volt uh a későbbiekben nem cincálom az idegeim ilyenekkel :)

#189811 Sanguis Előzmény: #189795

Már leszoktam róla.:) Ilyen esetben zárom a shortot, vagy zár a követő stop, mikor vissza rántják, majd megvárom a korrekciót, és fentebbről újra nyitom.

#189795 kratya Előzmény: #189715

Ilyet ne csináljatok azért mert sokat esett!!!!!

valami támpont alapján kösettek, és a lehető legkisebb timeframre le kell menni!!!!!

Gondoljatok bele ez tiszta momentum trade, amikor ténylegesen az ár dinamikáját veszed!!!!!