Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erste vagy KBC Equitas?

Re: nincs cím

#190401 Alex74 Előzmény: #190395

Ingyenes oda-vissza és eddig 1 nap volt mínuszban (értsd: előző napi záró alatt zárt) amióta tavaly május óta pénztárcának használom

#190393 Alex74 Előzmény: #190385

hm...

nekem is kellene, de nincs annyi tőkém :o(

szerk: hülye vagyok, azt használom, a másikra gondoltam, az elitnek valót

OFF

ERSTE TŐKEVÉDETT PÉNZPIACI ALAP* - ebbe minden ker nap végén átvezetem a pénzem, ki sem kell venni, hati fedezetnek is tökéletes. Éves 7% körül hoz

ON

#190385 Kissherceg Előzmény: #190382

nekem van :D erste prot használom.

de mondom analitika tegnap zárás után jót mutatott, de most meg helytelen

#190367 Kissherceg Előzmény: #190361

mait nem néztem, lehet a tegnapikból maihoz számol, mert ahogy nézem összevissza vannak dátumozva. Nézd meg a realizált eredményt, elsejéhez teszi másodikait is , nem értem

#190365 Kissherceg Előzmény: #190360

phylnél ott van a frankó plusz... Azért nem értem mert equitasnal is így kereskedtem ott meg +30%ban van a számla a héten... erről ennyit

#190361 Alex74 Előzmény: #190358

qva sok a brokidíj....

azt a mai kereskedésed során levonta

...bár azt nem ott számolja

a mai tranzakcióid a másik szlán voltak? Mert Ersténél nem tudom hogyan adogatja a hatit, ott lincs lifo stb

#190358 Kissherceg Előzmény: #190335

tudom ,hogy van az elszámolás, de ezt bróker se értette :)) Analitikában jelentős plusz volt tegnap mikor bezártunk, ma meg jelentősebb mínusz. Úgy, hogy megnéztem a realizált eredményt tegnapra vonatkozóan, vagyis nem értem a történetet.

Főleg úgy, ha visszekeresed hét elején longoltam, majd csak shortoltam. A tőzsde hét elején emelkedett utána esett, ergo nem lehetne ekkora mínusz a számlán...

#190335 Alex74 Előzmény: #190289

Az új napot nullával kezded.

Valamikor éjjel jóváírják, az egyenlegközlőben látnod kell a tegnapi nyereségedet+az alőző napi tőkéd.

Ha hoztál át longot és esik az áf, akkor az mínuszos. Ez a hati. Itt pillanatnyi helyzetet látsz.

Rv-nél más van, de gondolom Téged a hati érdekel

#190324 Kissherceg Előzmény: #190312

igen, de bazz shortolok 22550óta csak short szigorúaan, erre mínuszos lett a számla, ezt magyarázza már el vki... úgy, hogy előtte meg longoltam a meghúzást 22200-22550között és az a lé sincs meg

#190312 Robag Előzmény: #190296

Az ersténél engem is az zavar a legjobban, hogy soha nem tudom pontosan, mennyi pénzem is van. Nagyon nyakatekerten számolnak el. Azt csak remélni merem, hogy legalább korrektül.