Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: nincs cím

#192349 Amatoregy Előzmény: #192337

én eddig nem tapasztaltam. Egyik gépen mt4 demo, másikon meg ez. Még a kommunikációs/internet csatorna is más...

Most akkor valós idejű v…

#192337 Roller

Most akkor valós idejű vagy esetleg még is késleltetett?

Re: Gond....

#191970 snail Előzmény: #191915

Az árfolyam már legalább 30-40pip el máshol járt (más brokinál) mire a p500 is elkezdte követni.

Re: Gond....

#191909 snail Előzmény: #191902

P500-nál még az elején nagyon jó lehetett időgépezni. Talán túl sokan rájöttek és azóta a cég megszüntette ezt a "lehetőséget"

Sajnos rossz irányba mentek el, nem a rendszerüket rakták rendbe, hanem úgy tűnik, hogy nagyobb mozgásoknál egyszerűen leállítják. :(

Gond....

#191897 lackok

Nálatok megy ez az átokfajzat? Már reggel se tudtam bejelentkezni, most 10 perce megint hiba van.

#191522 Roller Előzmény: #191466

34-nél megint visszaadta a mocsok. Kb 3perc alatt le lehet menni 40-re. Az ezüst a legjobb erre.

#191466 Amatoregy Előzmény: #191451

Jó 40-nél tartasz. Koss egy mini pozit valami exotikus devizában és zárd is azonnal.

Majd mégegyszer. Más pozid közben ne legyen..

#191451 Roller Előzmény: #191276

Üdv!

"Miért kéne levinni?" Mielőtt élesben menne szimulálni szeretném,hogy mire is számíthatok.Mennyit veszthetek és mennyit nyerhetek egy nap. Tudom,hogy lehet 10szer annyival demózni,de szeretem azt látni ami van. Már negyvenezer alá tudtam vinni,de úgy néz ki ez a határ. Azért kössz! Már játszom az fxpro-val is. A plus500 ehhez képest gyerekjáték.

#191276 Amatoregy Előzmény: #191255

Miért kéne levinni?

Köss annyival nagyobb pozikat. 20 E FT-nél nyitnál 2500 eur-os eurusd-t, 200 E Ft-nál meg nyiss 25000-eset.

Egyébként le lehet vinni. Csak macera. Kezd el ellentétes irányban kötögetni nagy spread-ú termékeket. 100 E körül térj át a kisebb spread-ú termékek kötögetésére, de ekkor már csak kis pozikat nyiss.

Ha alá megy, akkor automatikusan pótolja az összeget. Neked azért teszi vissza, mert a letétfelhívás miatt likvidálja a pozikat.

Üdv! Megérkezett a "fag…

#191255 Roller

Üdv!

Megérkezett a "fagyipénz" az Mb. számlámra. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Próbáltam a demóban levinni a tőkémet annyira amennyivel élesben csinálnám,de nem engedi kb.100ezernél mindig jóvá írja a kétmillát. Van valami limit aminél nem engedi,hogy kevesebb legyen? Tudtok róla valamit vagy,hogy lehetne levinni húszezerig?

+500

#190630 Mikoo

Sziasztok olvasgattam ezt a forumot és ebből kiindulva csak nem olyan rosz ez a program illetve cég. további sok sikert! és javaslom a perces bontású grafikont idősávját !

#189989 Amatoregy Előzmény: #189983

alapesetben igen. kivéve mkb. Ott a 2. 8-ban van...

Pontosabban az első 8-ban benne van a bank kódja és a fiók kódja.

Remélem tegnap mindenki …

#189988 Roller

Remélem tegnap mindenki "shortot" öltött magár tegnap. :)))

Én sajnos a bónuszpénzt sikeresen leredukáltam olyan kicsire,hogy már nem tudok venni semmit.

Rosszkor vettem. Viszont a demón kaszáltam ott elkaptam az eséseket

#189983 Roller Előzmény: #189175

Nálam van címzett és oda írtam a Moneybookers Ltd. A bank nevéhez nincs rublika,mert belföldi utalás és soha nem kérdezi. A bankszámlaszámban,ha jól tudom benne van a város és a bank kódja is. Az első nyolc számban.

#189271 lackok Előzmény: #189175

Nekem nincs címzett rovatom. Jogosult neve, ilyen van. Oda írom, hogy COMMERZBANK ZRT.

Meg a többi amit írtam. Semmi mást nem irok.