És mit írsz be a címzett rovatba?
ja és nézz hozzá egy gyertyát is m30-on tegnap. Nincs is teste...
óvasom, óvasom...
utána meg folytatom a Murphydet....
szerintem ezt a stop témát a brokik találták ki, hogy lefejjék a pénzünket :(((
A méreg megesz
ez a sz@r megint úgy szedte ki a stopomat az S&P-ben, hogy a gyertyák alapján nem is jött fel odáig. Tehát megint csak a spread. Azóta meg persze, hogy szakad.
Köszi! Sikerült elutalni a lóvét. Sima belföldi utalással.Most már csak meg kell érkezni és onnan át a plus500-ra. Majd szólok,ha elértem az első milliót mindegy,hogy minuszban vagy pluszban! :)))
Köszi!
Gondoltam így is megpróbálom,de nem tudtam eldönteni,hogy most ez minek minősül. Belföldi deviza utalás vagy csak sima belföldi utalás.Mivel IBAN formátumot adtak meg,így a devizánál van ilyen lehetőség. A sima belföldi utalásnál a 3x8 számos verzió van,amiből elég a 2x8-at kitölteni.Az IBAN -ból ki lehet találni,hogy melyik az a 2x8 csak nem akartam vaktában utalni.
Swift kódot is adtak meg minden. Legalább 100szor utaltam már külföldre pénzt ezért nem értettem,hogy mi a franc baja van az utalásommal a banknak.Na de nem akarok ide szemetelni.
Közben letöltöttem az fxpro demóját is. Az elsőre nagyon bonyolultnak tűnik a plus500-hoz képest.
Én is így utalok!
14220108-33265005, Commerzbank-os számlaszám.
Megjegyzés rovatba meg a regisztrált User ID és az email cím.
2-3 nap alatt jelenik meg rajta amiről rögtön kapsz e-mail-t is.
megnéztem a sablonomat.
a kedvezményezett pénzforgalmi jelzőszámához egyszerűen beírtam a 16 jegyű bankszámlaszámukat.
semmi extrát, nekem így ment.
Ha jól láttam budapesten van a bankja az Mb-nek mégis IBAN formátumban van a számlaszámuk.Talán ez lehet a probléma. A kódot persze elfelejtettem először,aztán küldtem nekik emilt,hogy bocs.De szerencsémre a bank nem utalt,hogy valaminek örülni is tudjak. :)
Az indexekkel próbálkozom amúgy.Tegnap nyertem is vagy 160ft-ot,de ma vesztésre állok.
Üdv
a 20.000-re is kapsz bónuszt, de 5 ezer helyett csak 2-t, ka már 3-at kaptál kezdetnek.
Nincs két ingyenebéd :((
csak ne felejtsd el beírnio a kódját!
Ha valami miatt az MB-re nem megy át a pénz, akkor a bankodnál érdeklődj, hogy mi a fájdalmuk.
3000-ből szinte csak CAC vagy S&P mehet, de azt is nagyon óvatosan
Ó, köszönöm, hogy megosztottad, ezt kipróbálom!
Addig is amíg nem érkezik meg a zs,eltapsikolom a 3ezret.Azért nem nagy a választék ennyi pénzből.
Szia,
Elkezdtem a regisztrációt,ha minden igaz sikerült is.Megpróbáltam átutalni pénzt az mb számlára,de visszadobta a bankom,adathiány miatt.Pedig mindent kitöltöttem.20ezerforintot próbáltam forint számláról.Valószínűleg én rontom el valahol,csak még nem jöttem rá hol.
ha esetleg valakit érdekel, regisztrációs bónuszt egy telefonszámra tudod felvenni...na már most egy családban ált. több teló is van:) de nem elég a programot újratelepíteni mert van a gépen az első telepítés után egy tracker coockie...és ha ugyanazon a gépen reggelsz újra nem jelzi csak nem adja meg a bónusz miután megadod az új telefonszámot...Ezt vagy teljes gép uninstaljával takarítod el vagy valamilyen registry törlővel..(pl tweakNow Regcleaner felismeri és törli..) Ezután olyan a gép mintha még nem lett volna rajta plus500...
Elsőként azt hittem mac címet figyel de azt sem figyeli (kicsit amatőr) ip címet írja de azt meg hülyeség mert többségében dinamikus ip-nk van...
Csak azért írtam le aki esetleg több regsiztrációt próbál csinálni egy gépről ezekre készüljön...
papírforma szerint kiveheted az összeset amit termelsz, hogy a gyakorlatban hogy megy, azt nekem sajnos nem sikerült megtudnom.
Úgyhogy majd kérlek, számolj be róla :)
Szia,
már nem emlékszem, hogy mit tettem, de az biztos, hogy mindent a honlapjukról olvastam el.
Úgyhogy onnan el tudsz indulni, hajrá!!
A kezdő bónuszról ne feledkezz el!
Üdv!
Demózok már egy jó ideje az plus500-on és gondoltam én is megpróbálom élesben. Elmagyarázná valaki lépésről lépésre,hogy mit kell tenni? A moneybookers-et használnám,ahogy látom az mindenkinek bevált.
Hátha mást is érdekel csak nem tudja,hogy kezdjen neki.
Előre is köszi!
Nemtudjátok véletlenül hogy a bonusz 3000-böl max mennyit vehetek ki?oké hogy elérem az 50 ker pontot de ha pl véletlenül sikerül 3 hó alatt csinálni egy 50-60.000-et vagy többet akkor azt egybe kivehetem?
ill azt vettem észre hogy a metán ,órákkal előbb kezdődik a kereskedés mint a plusson.
akkor ez miértis lehetséges?