Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: 100ra vágyunk

#188500 Robag Előzmény: #188492

Hány napra számítasz? Tapasztalataim alapján holnap fél tízig meglesz a felső limit, aztán esünk vissza. :)

#188498 Atesz11 Előzmény: #188490

Én meg nem szálltam ki 550 fele hati longból a phlyli figyelés miatt!:D

Hülye vagyok.

#188493 Kissherceg Előzmény: #188488

elég nekem, ha keresek rajta egy kis aprót. Pl 100ig elég is, holnap 86os nyitást saccolok

#188492 Johny King Előzmény: #188486

Szerintem ott sem nagyon lesz beszálló egy darabig...

Full phyl, full humet már hetek óta, de legalább most az Én napjaim jönnek...

#188490 Kissherceg Előzmény: #188487

akkor szokásos gyökérsések.. Én nekem is kellett zárni shortot, plusz kiszálltam másik papírból... erre mire kiszálltam nem tudta mvenni :D

#188489 hAliG Előzmény: #188485

Várom, mert már nagyon kereskednék, alig bírom a kezem a seggem alatt tartani! :D

#188487 Robag Előzmény: #188473

Én épp ránéztem a topikra, láttam a hírt, de kicsit komolytalannak tűnt. Aztán mikor láttam hogy a 76 is fogy már, gyorsan venni akartam. Megszabadultam egy másik papírtól, de nem vettem észre a nagy sietségben hogy csak részteljesült az az eladás.

Örültem mint majom a farkának, hogy minden szabad lóvét sikerült erre költenem 78-on. Mire észbe kaptam hogy csak a tizede van meg, már 81-nél voltunk. Mire korrigáltam a hülyeségemet, épphogy kaptam 82-ért. :)

#188485 Johny King Előzmény: #188457

HALIG!

Nyugalom!

A Phyl rally végét követően, a Humet-et fogják megcibálni, csak lehet, hogy kicsit jobban...

#188484 bajkusz Előzmény: #188479

Te kóstoltad Herceg? Fene az ízlésed :-)

Az a durva, hogy hányszor lehet ezt eljátszani?

Na jó kilépek, mert dolgoznom kell! További szép napot!

#188478 bajkusz Előzmény: #188473

A nyulak léptek a Phylaxia cirkusz porondjára. Nagy sikerrel. :-) A közönség tombol.

#188477 zeeh_ Előzmény: #188473

"A PHYLAXIA bejelentette, hogy a regisztrációs eljárás befejeződött és a "TRIERRA" elnevezésű koncentrált gyógypremix termék megkapta az engedélyt a forgalomba hozatalra.

A Holding, majd alapításától kezdve az általa 50%-ban tulajdonolt Phylaxia Pharma Zrt. közös finanszírozásában végrehajtott, jelentős erőforrásokat igénylő többéves kutatás-fejlesztés eredményeként megszerzett engedély birtokában megindul a piac által régen várt készítmény gyártása a PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. bábolnai üzemében.

A termék néhány héten belül megjelenik a hazai piacon, majd később nemzetközi forgalmazása is megkezdődik. Az originális törzskönyvvel rendelkező "TRIERRA" unikális a maga nemében, hiszen az állatgyógyszerek európai piacán eddig nem volt forgalomban ilyen koncentrációjú, a korábbi termékeknél nagyobb biológiai aktivitású gyógypremix.

A "TRIERRA" forradalmasíthatja a nyúltenyésztést. Az új termék - amely egyaránt szolgál a megelőzésre és a hatékony kezelésre - a regisztráció során végzett toxikológiai és mikrobiológiai vizsgálatok eredménye szerint több, mint 90 %-ban képes mérsékelni a házinyulak felnevelése során jelentkező, emésztőszervi megbetegedésekből adódó rendkívül magas elhullást.

A termék gyártása és forgalmazása nagy piaci lehetőségeket rejt magában a társaság állítása szerint. A nyúltenyésztés az Európai Unió országai közül elsősorban Franciaországban és Olaszországban meghatározó, de a többi uniós országban is egyre nagyobb az egészségesebb, könnyebben emészthető húsok iránti igény.

Az új termék regisztrálását, gyártását majd forgalomba hozatalát három éves kitartó, komoly tőkét felemésztő, türelmes tervezés, kutatás-fejlesztés és a bejegyzést lehetővé tevő precíz adminisztráció tette lehetővé.

Forrás:portfolio.hu"