Azt gondolnám én is tetőnek, de manapság ki tudja ezt előre:))
Azt gondolnám én is tetőnek, de manapság ki tudja ezt előre:))
Ó, jól elvagyunk, nem sokan járnak ide:)) Néha benéz egy-egy vándor;)
Olaj opciós, de ott a topikjában, a többit meg itt olvashatod. Netmaster koriját daloljuk:))
látom Te is elvagy itt mint én a napi tipp ben :))
hogy mennek a dolgok? Bund? olaj? ezüst? ,-)
lehet, hogy 3. verzió lesz? Mindenesetre 36 már követővel védve:))
Sajna nincs, médiamorzsákból élek, de mint szorgos hangya begyűjtögetem amit tudok:))
:)))
Halló, kori itt van mint mindig énnekem, és közben szól az énekem:))
Bund oldalazást gondolnék még egy picikét, tágabban 122-124, szűkebben 122.6-123.6:))
Van linked, ahol az úriemberek aktuális véleményét meg lehet ismerni?
A Fabernek szentelt http://marcfaberblog.blogspot.com/ oldalról tudok, habár az utóbbi időben kicsit hanyagoltam.
Tetszik. :)
Amire még kíváncsi vagyok, az EURUSD lassan esedékes korrekciója meghozza-e aranynak, ezüstnek is a korrekcióját.
Bundnál jól értelmezem, hogy az aktuális range-éből illene kitörnie majd, aminek most a tetejénél jár?
megnéztem, de senki ne várjon csodát:))
1, Lefele 399, 380
2, Fel 436, majd le 380
Mindkettőnél ott a 380, addig szerintem nem sérül a bika, csak kori, onnan már azért izgalmas:))
Mindenesetre ez a 410-13 érdekes kiindulási pont.
Ennyire futotta, azért ezek után jobban figyelem mi lesz belőle, és ha 1 vagy 2 akkor lehet belekontárkodunk:))
bund-a, bund-a, német bund-a sallala...
szép hétvégét csinált, bár a "sokakra" nem hallgatunk;)
Hétvégén azért jobban megkukkantom ezt a palládiumot, ha valami érdekeset látok referálok:))
na azért nem olyan sokan, csak akikre figyelni szoktam azok közül többen:))
pl. Gross, Faber
Újabb rúgás az ezüstbe, 16,05. Vajon lemegy 15,75-ig? Szépen fibó szintenként araszolt lefele eddig.
Kik azok a "sokan"? :) Tőzsdén inkább adok a kevesek véleményére, mint a sokakéra. ;)
Nem érzem a palládiumot, több időt kellene figyelni, jön az még lefele is majd talán akkor:))
Ezüst komolyan törhet, ha így haladunk akkor tényleg 14.5 is lehet, persze nem egyhuzamban
Jól mondod a német államkötvény az, sokan a következő komoly rally instrumentumot látják benne
Na, ez még ma gyorsan bedőlt.
Bund? Az az államkötvény árfolyam? Kb. ennyit tudok róla. Viszont a palládiumot gyorsan ejtetted. ;)
hát nagyon recsegünk, de a holnapi GDP okozhat még furcsa dolgokat...
Más, van egy új játékszerem Vízkereszt óta a német Bund ajánlom figyelmedbe:))