Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: A Neo FM tulajdonosánál folytatja az ex-Danubius vezér

#187486 Kissherceg Előzmény: #187309

tényleg itt a bolond, bár Én is ezt csináltam 2-3éve

Re: Zöld utat adott az econet.hu közgyűlés a tőkeemelések előtt

#187411 zeeh_ Előzmény: #187406

Esetleges nyereség, már ha egyáltalán lesz olyan valaha...

#187406 Kissherceg Előzmény: #187405

a kötvények kamatait vissza kell fizetni és ez egy veszteséges cég. Vagyis az esetleges nyereséget így szedik ki a cégből. Mivel komcsi szadesz kapcsolat van, választásoknál jó kis pénzmosó. Erről szól sztm

#187404 zeeh_ Előzmény: #187394

Épp ezért remélem, hogy inkább a kötvény mellett teszik le a voksukat, különben max. az ükunokáim fognak 200 feletti ecot látni. :-/

#187311 Kamilkov Előzmény: #187310

Kb 5 perce még takarták a szemetek :)

Az öt legjobb vevő mind 1db-os volt. Én naiv azt hittem, hogy jelent valamit.

#187309 Kamilkov Előzmény: #187301

Vajon miért takarják a könyvet az 1 db-os vételekkel?

#187301 Aramis Előzmény: #187109

Menedszment fórum, cikk:

,,Az átlagnál lényegesen nagyobb mértékben ugrottak meg a budapesti központú, de már vidéken is terjeszkedő zenerádiók reklámbevételei tavaly decemberben, derül ki a TNS Media Intelligence mfor.hu-hoz eljuttatott statisztikáiból. A Juventus, a Rádió1 és a Roxy a jelek szerint a Neo FM és a Class FM kárára növekedett – a két új országos kereskedelmi adó elődjei reklámbevételének csupán töredékét hozta év végén. A hirdetők valószínűleg a hallgatottsági adatok hiánya és a frekvenciapályázat végeredménye körüli hercehurca miatt kerülték az újoncokat."

http://www.mfor.hu/cikkek/Nagyot_kaszalt_a_Juventus_a_Slager_es_a_Danubius_bukasaval.html

Re: nincs cím

#187106 zeeh_ Előzmény: #187055

Azért a rádióban szvsz több zseton lehet, mint amit az előd kimutatott, különben nem harcoltak volna ennyire a frekiért.

2010-es év tényleg csúnya lehet. Remélem, nem akarnak egy újabb részvény higítást, akkor már inkább legyen az átváltható kötvény, amiről beszéltek korábban egy-egy cikkben, ha annyira kell a zseton.

Ha beindul az eladási pánik megint, megy vissza 100 Ft alá szvsz.

szívem csücske, 2009re s…

#187055 Koffein

szívem csücske, 2009re szép kis hozamot könyvelhettem el az ecocskának köszönhetően... napok óta gondolkodom mit írhatnék ide, és semmi nem jut eszembe, még annyi sem mint az általam nyitott zwack topiknak... annyit tudok mondani, aki a Buffet módszert követi jó vásár volt 120é is, de 150ért is... hosszú távú fundamentuma szvsz jó... nem tökéletes, csak jó.

szvsz 2009et óriási buktával fogja zárni, jó hogy 120on valamennyi milka nyeresége volt a hatin, de 300valamennyi milka vesztesége volt a neo élindításán, csak decemberi hónapban és még nincs is benne a bumeráng ktg-e 2010re... ezért is mondom hosszú távon olcsó, rövid távban gondolkodva drága számomra, habár lehet, hogy 250nél bevásárolok és ki sem szállok 1000hufig de most a hetekben vagy max egy pár hóban gondolkodom, így drága... talán ha lejön még 80 és 100 közé akkor ígérem, hogy a jövőre nézve min 100k-val erősíteni fogom az eco árfolyamát és minimum2évig el sem adom azt a pakkot...