Regisztráció Elfelejtett jelszó

Realtime adatok, köszönetnyilvánítás

Királyos

#188960 Lunatic

Nagyon jó, nekem müxik rendesen Chrome alól.

Ha még a BUX1012 is ott lenne, az hab lenne a tortán. Lehetséges ez?

Ígyvagyúgy, thx!

Re: BET para

#187627 GáborGábor Előzmény: #187618

Van és műxik is mindkettő ...

Ezért vagyok tanácstalan. Valami elkerülhette a figyelmem. Bogarászom tovább ...

;)

#187500 GáborGábor Előzmény: #187187

A pénz-hatalom jogán ...

Matyizósnak : Ha voltál már olyan helyzetben, amikor kellett volna de akkor (mondjuk pont hóvégén) és ott pont nem volt (vidéken, 4-5 percre érsz rá, mert dolgozol is közben) akkor mi a pálya? Hiszen csak 2-3k az egész hónapra?

Lehúzás az egész ...

;)

Mellesleg, még mindíg nem látni FireFox alól ...

#187187 _pda_ Előzmény: #187180

azt sokkal nagyobb szemétségnek tartom, h a kisbüfik nem ua. a könyvet látják mint a brokik

milyen jogon ?

#187180 Kissherceg Előzmény: #187170

egy helyen van, a real topikot hozza ki, mivel van ott 3000hozzászólás...:P:)

Pont azért lehetne ingyen, mert annyi misit ott hagyok... Sokéig ingyen volt nekem a forgalmam miatt....

Egyébként a kóklerházaknak kell fizettetni a realtime díjat szvsz, béten van a szabályzat fent. Röhej...

#187175 RemegoKez Előzmény: #187174

Szerintem meg az ingyenes sörnek kellene a kereskedés egyik alapelemének lennie. Ha szereti, ha nem. :)

Arra akartam célozni, hogy szvsz az RT díja nem olyan egetverően magas, hogy ne tudná kifizetni, az akinek szüksége van rá.

Ettől függetlenül persze kényelmes ha itt is itt van. (és természetesen én is fizetek érte)

Azt nézted már, hogy a kötésekért mennyit fizetsz a brókernek? Szumma, illetve a nyereséghez viszonyítva.. az sokkal "szebb" szám mint a realtime havidíja. :(

A bróker a pénzénél akar lenni (és sajna lesz is :) ), az mennyivel szebb, ha az account-odért szed vmi havidíjat és a real ingyenes?

#187174 izolta Előzmény: #187171

Nézőpont kérdése.

Szerintem a kereskedés alapeleme kéne legyen az ingyenes realtime szolgáltatás. Annak részére aki kereskedik. Ha kell neki, ha nem.

Felőlem amúgy bármit gondolhat bárki. Előfizum van rt-ra. De ettől még milliók elérhetik ingyen a neten - ha tudják hol keressék. S nekik adok igazat.

#187171 RemegoKez Előzmény: #187168

Nem inkább az a szarrágó, aki pénzt akar keresni tőzsdén, de realtime-ra már sajnálja a havi 2-3 ezret? :)

Egyébként nincs szüksége mindenkinek realtime-ra.

#187170 RemegoKez Előzmény: #187167

Henci!

Tele van az oldal ilyenekkel:

"A real-time adatok megtekintéséhez be kell jelentkezned "

Mire számítottál? :)

#187169 Bendeguz Előzmény: #187168

Be tudnád linkelni az említett oldalt?

A reakcióm ugyanez volt mint az előttem szóló 2 tagnak. Szarrágás, az van!

#187168 izolta Előzmény: #187154

Meg sem lepődöm..

Arra kivácsi lennék mit kezd a külföldi realtime oldalakkal. Vmelyik nap is belefutottam egybe, ~15-20 magyar részvény volt rajta.

Szarrágó egy ország ez, tele ****fejekkel.

Megtalálja? Mi lesz?

A látszat csal. A stocklandyard nem tárol, nem is közvetít adatot. Mondjuk úgy, csak ad egy sajátjához illeszkedő skint az árfolyamok megjelenítéséhez.

Legvégső esetben szétküldöm mindenkinek továbbterjesztésre a dolgot, aztán localban is nézegetheti stockl. nélkül. Akkor max elmehet a nagybátyád az adatszolgáltatóhoz reklamálni

#187167 Kissherceg Előzmény: #187154

hivatalosan igen, de nagyon jó, hogy felhívtad figyelmét, mert beírja googlebe real adat és kb 5.helyen ott leszünk..:)))

BET para

#187154 Bendeguz

Sziasztok! Nagybátyám a BÉT-en dolgozik és említettem neki, hogy találtam realtime adatokat közlő oldalt, de nem árultam el neki a címét. Azt mondja ha megtalálja, nagy gondok lesznek, mert ehhez nincs engedélyetek. Biztos nem árulom el, mert az érdekeimmel ellentétes, de elképzelhető amit mond?

Re: nincs cím

#187119 izolta Előzmény: #187045

Elvben meg. Ha szerver szedi adatokat, s iframben ideteszi neked statikusan, amit frissít.

Eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha egyénileg lehetne beállítani mik jelenjenek meg. Lehetne választani sok-sok lehetőségből pl max 20-30 at...

Véleményeket várok erre

Tök jó, ötlet csak meló …

#187045 Koffein

Tök jó, ötlet csak meló helyen nem látom, mert nincs java, de a többiek nevében is köszönet. :-)

Ha másképp is megoldható(firefox portablet használok qrva régit frissítés nélkül) akkor ultra köszönet, de csak a kedvemért nem muszáj felesleges fejlesztésekbe kezdeni :-)