Regisztráció Elfelejtett jelszó

Money never sleeps

Re: Tőzsdecápák2

#247612 Zabás Előzmény: #247608

na jó van mááá!!! :)))

Azért beteszem ide is a szinkronizált bemutatót:

_embedded

#247602 Kissherceg Előzmény: #187138

"A Tőzsdecápák 2-ben Gordon Gekko (Michael Douglas) huszonhárom év elteltével visszatér a tőzsde világába, a fesztiválon pedig ez a másik film, amit ajánlunk, miközben a versenyen kívüli kategóriát erősíti. Oliver Stone a fiatal Indyként befutott Shia LaBeouffal és Carey Mulligannel fiatalított. A 65 éves Michael Douglas alakítja a pénzügyi zseni Gordont, aki 14 év után szabadul a börtönből, és hataloméhesebb mint valaha. Lányának feltörekvő bróker vőlegényével szövetkezve életük legkockázatosabb vállalkozásába kezdenek, miközben a gazdasági válság következtében a tőzsde összeomlani készül. A magyar premier szeptember végére várható."

Cannesban bemutatják

#187130 RemegoKez Előzmény: #187041

Szerintem is jó ötlet. Ha nem is egy egész mozit, de 10-15 helyet igen.

Indulhatna vmelyik tali így. Előtte mozi, utána világmegváltás kaja és sör mellett. :)

#187041 Koffein Előzmény: #187039

Gondolom Mo és azon belűl Bp-i :-)

Habár Én speciel benne lennék egy stocklandyardos mozipremieren, lefoglalni egy teljes mozit szerda estére... wááááhááááá mekkora élmény volna :-))))

Nagyon dög lesz ez a fil…

#187035 Koffein

Nagyon dög lesz ez a film :D

Amúgy Én a Wall Street Farkasa c. könyv megfilmesítését vártam előbbre, de ez még zsírab lesz... :-DDD

Re: nincs cím

#186689 Ricsi Előzmény: #186671

Mint tudjuk, az Oscar díj átadása a Hanuka utáni második legnagyobb ünnep. Kiknek is? :)

GREED IS GOOD Bölcs emb…

#186671 shalamon

GREED IS GOOD

Bölcs ember ez a Mr. Gecco, látszik hogy hitközösségünk tagja.