Regisztráció Elfelejtett jelszó

Lerakat

Re: kallódó és felesleges tárgyaink

#186367 _pda_ Előzmény: #186365

"Bár továbbra is felmerül bennem a kérdés, hogy az e-hulladék ponton szétszerelik vagy mit történik vele?"

Te csak a gyűjtőhelyen leadod, majd onnan elszállítják a "bontó" cégekhez és szétszerelik amennyire lehetséges

#186365 TrendMan Előzmény: #186332

Na!

Ez jó!

Ilyenekért hoztam létre ezt a topikot!

Odaadnám a papnak is, hogy adja a rászorulóknak, de a berendezés csak részlegesen üzemképes, szivatni meg senkit sem akarok.

Köszi a csatolmányt:-D

(Bár továbbra is felmerül bennem a kérdés, hogy az e-hulladék ponton szétszerelik vagy mit történik vele?)

#186309 hosszhuszár Előzmény: #186305

Közeli templomban leadod, a papnak, eljuttatja rászorulóknak, akiknek ez is megváltás lesz.

#186307 Very Mary Előzmény: #186305

néha kinézek a bolhapiacra...ember...hogy mimindent kínálnak és ami a durva vesznek meg ott... asszem ez nem túl környezetbarát...bár ha valaki továbbhasználja akkor végülis az :-)

kallódó és felesleges tárgyaink

#186305 TrendMan

A Piac c. népszerű topik indítójaként arra gondoltam, talán érdemes lehet indítani egy ilyen segéd témát, ahol gyakorlati kérdések és válaszok hangozhatnak el.

Mire gondolok?

Pl.

Van egy felesleges termosztátos hősugárzóm /kínai gyártmány/, mellyel nem vagyok igazán megelégedve /időnként túlmelegszik és lekapcsol, utána nem lehet 1 napig beindítani:-)

Magyarán lecseréltem és kidobnám.

Hogy szabaduljak meg tőle környezetbarát módon?