Ullácc abban a data2-ben varázspálca van. -habár én orígról is el tudtam aztán indítani.-
Tedd fel a fájlmegosztóra azt is!
Ullácc abban a data2-ben varázspálca van. -habár én orígról is el tudtam aztán indítani.-
Tedd fel a fájlmegosztóra azt is!
Elméletileg elküldtem. De csak az a biztos, ha megkapod. Rendszert telepítettem újra, aztán még nem az igazi.
Tenne nekem is fel valaki egy ilyen adat filet, jöhet emilben is apafi kukkanc szabadposta pötty hu
Nekem tegnap a kapott data2 file bemásolása után elindult. Win7 alatt.
A darius705 mappában c meghajtón minden és xarik indulni. Mindjárt megütöm egy del-el
kell, az idézőjelek közé írd be!
Nekem már frissített mára
Most beregisztráltam a PF-re, beírtam a kapot usert, megg pass-t. Csak nem tudom jól-e?
Kell az =jel után a', vagy csak simán beírni ' nélkül?
Az első frissítést kb. 1 órával nyitás után teszi be ha nincs real előfizetve.
Utána már jól megy, 15 percenként frissül
Ma próbálta valaki? Nem hajlandó frissíteni az adatokat, csak a tegnapi utolsó árak vannak benne.
Ne tedd akárhová, hanem amit írtam: c-re és darius705 dir név alá.
Regelj be a portfolio hu-ra és lépj be oda, - legyen koki a gépeden-, majd indítsd el a dáriust, úgy hogy benne vagy a direktoriban és a Totalcommanderral vagy explorerrel 2x rákantintasz az exe fájlra.
Mint írtam nekem a végén elindult az originál letöltött kicsomagolttal is, nem kellett a másik data2.
Lehet mégis kell a data file.
Nekem most mennem kell, és nem töltöttem még fel, de lehet valaki majd megteszi.
Ha nem lenne holnapig, akkor felrakom én
Ez szórakozik velem. Akár hova teszem nem működik. 650 elindul, de nem szed adatokat, a piszok. Valami javaslat?