A time period-ot tudod átírni manuálisan sztem
Arra rájöttem, hogy hogyan, csak azt nem tudom melyik az 50 napos, meg a 200-as.
A script ablakban jobb egér gomb, ott meg megkeresed.
Tudod saját ízlésednek megfelelően definiálni a függvényeket is. Sztem mássz bele, rá fogsz jönni :o)
Na, működik a dolog. Hogyan tudok 50 napos, meg 200 napos átlagot kirajzoltatni?
Kiprószáltam, leírtottam a c-ről az előzőt, és a letöltött orig változatot raktam fel de szigorúan a darius705 nevű direktoriba, oda robbantottam ki a zip fájlt.
Tehát a kapott data2 nélkül is megy, jó a zip fájl, de csak c-re és csak 705-re tehető.
Ezexerint mindegyik változat csak a c jelű wincsire és a dariusxxx direktoriban futna, tehát a 703-as a darius703 direktoriban és csak c-n.
Ok, ok, nem hajt a tatár :o)
Sztem ráér.
De elég csak a data2, az megcsinálja a többit is. Vagyis ha sikeresen elindul a program, akkor keletkezik a többi könyvtár.
És köszi a tesztet
Nekem a perces is működött intraday, de nem látom még az értelmét ennek a rajzolónak, lévén a Stooq-on ugyanezt elérem.
Talán egy előnye van ennek: nem látom hogy java-t használna, mert azt ki nem állhatom.
Gépgyilkos.
Várgyá mán!
Mást is csináltam, nem teszteltem.
Akkor most annyi, hogy az orig 705-öst felteszem, és megnézem mi az ábra.
Amit küldtél data2-őt kicsomagolva 2 plusz direktori van mint az amit csak letöltök és elindítok.
Az teljesen jó, mert a default az 1 day.
Este 5 körül frissül. Viszont ha beállítod kisebb időközre, akkor frissíti napon belül is
Ingyenesen frissül 15 percenként (késleltetett)
Fel tudod valahova tölteni a szűz data2 könyvtárat így betömörítve?
Köszi! Elindult nekem is. Most már csak az kell, hogy frissüljön is.
Persze. Viszont ha elindul légy kedves egy "szűz" data fájlt valahova feltenni, mert nem van-e benne személyes adat.
A kiterjesztése .jpg helyett .zip
Köszi
El tudnád nekem is küldeni? benjoekukact-online.hu Hagy teszteljem én is.
Lett :o)
Van egy data könyvtár amit sikeresen átküldtem wizesnek, úgy elindult Neki.
Azt kell majd feltölteni, elvileg azzal megy. Most teszteli, várjuk a híreket.
Lett valami megoldás? Nekem úgy sem indul el, ha a c:\darius705 könyvtárba teszem. Ugyan azt a hibát dobja.
Otp be is jött a maival, de meg kell tanulni kezelgetni kicsit.
15 perces késleltetéssel jönnek az adatok is.
Vajon snp dax meg a többi?
Én régóta regelve vagyok a portfólión, de most valszin a tieddel megy.
Ezt lekapom és újra kezdem egy originállal - bux után,- és majd kiderál hogy az elképzelésem jó-e.
Remailt megkaptad?