szándékos volt a shor
be vagyok ragadva pár dologba.. ha bejön az a cash akkor kell egy ház.. ebben az értékben..
kb.felét becserélem felét kp...esetleg kevés hitel.
szándékos volt a shor
be vagyok ragadva pár dologba.. ha bejön az a cash akkor kell egy ház.. ebben az értékben..
kb.felét becserélem felét kp...esetleg kevés hitel.
nagyon tőzsdés szemlélet. már shor ház is van :)
mi van azzal amit írtál? keresel, eladsz, álom? :)
villa? :))
akciós családi ház.. nagy teraszokkal a XI.kezületben 50-70guriga árban, nem iker és nem shor.
Nem is tudom... Otit beszámítasz nyócezeré?
Nem akar valaki venni valami ingatlant a "nagy izgalmak közepette" :))
Általában egy lakás eladására 3hónapot kell számolni. Ha jó az ár, piacképes az ingatlan, akkor annyi idő alatt eladható (Pesti viszonylatban). A házaknak többnyire szezonjuk van (tavasz). A legforgalmasabb időszakok január első kéthete, március 15-től juni 01-ig.
Juni 15-től szinte redőny húzás. Utána augusztus 10-től szeptember 01-ig. Majd december elejétől dec 20-ig. Ami magasabb áron van hirdetve, mint a keresleti ár, azt évekig is lehet árulni. Egy valamit nem szabad elfelejteni, hogy az idő pénz! Pl: el akartál adni tavaly ilyenkor egy 20Milliós ingatlant, nem ment el, mert drága. Ma szintén árulod az ingatlant 20milkáért, de közbe csak egy banki betét kb. 2MFt-ot hozott volna. Vagyis mondjuk akkori 18.5MFt-os eladás ma 20MFT., és el van adva az ingatlan.
na meg fogsz lepődni! A balatoni kúriám hátsó része telekhatáron van, és a park fele eső oldalfal a határa a teleknek. Igaz, hogy villát írtál, de hasonló az elv..
a klasszikus értelemben igen. De vannak modern villák is..
nekem a villa a magas terek és az oszlopok...
A villa meghatározása
A villa építészeti története a római korba nyúlik vissza, amikoris minden városon kívüli házat villának neveztek. Igazából mediterrán vidéki udvarház volt. Idővel egyre fényűzőbb és pazarabb épületeket emeltek. Ekkor vált szét a szórakozásra és pihenésre épített villák jelentése a hazai viszonylatban kúriának nevezett nemesi udvarháztól.
Egy ház lehet oldalhatáron álló,zártsorú beépítése a teleknek.Egy villa csak szabadonálló (azaz minden oldalról a saját kertje határolja).Az építészeti minőség az egy másik kérdés (ritka,mint a fehér holló).
sosem késő :))
enyém is :) nem tartozom a felső tízezer közé :)
hát sokkal nyugisabb :)
Tök jó idő van.. mész a lakásokhoz, közbe skubizod a csajokat egész úton.. a csodás pofijukon megvillan a tavaszi napfény, combocskájuk kivillan a szoknyák alól..
A virágok, rügyek pattanak, mandula fa, aranyeső virágzik :))
kellemes tavaszi levegő megcsap amint kilépek az épületekből..
Isteni.. itt a tavaszzzzzzz!!
:)) Én kétszer nem voltam ma gépnél, reggeli 1900 alá zúgásnál.. :(( Egyszer szar adat, amikor szakadtunk 50 pontot :))
ingatlan nyugisabb :) Csak pénzes terület.
Hát az enyém akkor is családi ház marad:)))