Próbáld meg a HP830, 835, vagy 840-es vista driver-t, működni fog vele.
Próbáld meg a HP830, 835, vagy 840-es vista driver-t, működni fog vele.
Van egy HP825c nyomtatóm, amit szeretnék a Toshiba laptopommal is használni.
Feltelepíteni viszont nem tudom.
Lemezről telepítésnél megakad, olyan hülyeséget ír ki, hogy frissítsek win98,2000 vagy XP-re
Vistám van.
Próbáltam keresni hozzá újabb drivert, de a HP oldalán sem találok Vistához valót.
Szerintetek lehetséges, hogy egyáltalán nem fogom tudni megcsinálni, mert ennek a típusnak nincs Vistához drivere?
Nokia mobil.
Olvasom a fórumot mobilon. Újabban egyre gyakrabban nem abba a topikba lép bele amin állok. Sok esetben ki kell lépnem a fórumból és vissza, hogy el tudjam olvasni.
Mi baja lehet?
Nincs mit. Most akartam keresni, ha oda jutottam volna a másik géphez otthon.
Asszem lehet állítani, hogy wifi-re vagy madzagra toljon több sávszélességet....
Köszi..királyul működik, köszönöm az ötletet. Éjfélig melóztam rajta, de megérte. 15 Mbit/s T-Home-m van, most 11-nél többet nyom, és mivel a noti is egy rakéta ezért nagyon megy. örök hálám.
Én openwrt-t toltam rá, aztán odaadtam öcsémnek (tökéletesen működik ott is!), most ASUS WL700ge-t használok (az is openwrt).
a lényeg, hogy neked jó - én is otthonra ilyet használnék (néha újrainditod, naés..)
általában ezek a kis ketyerék elbírnak úgy 15Mbit-et lazán, de 30at már sajna nem.
én cégesen inkább a tutit veszem majd meg (vagy kunyerálok egyet a haveromtól)
"Dlink has posted the following information as of Sept 23.
The firmware that was shipped with the DI-524 has the WAN port speed set to 100mbps.[..] "
Egyébként ha 10mbites kapcsolat lenne, akkor fizikai képtelenség lenne 1,2Mbyte/sec nél többet kitolni rajta.
Mindenesetre nem teljesen korrekt a dolog azért, időnként újraindul, főleg ha teljes gázzal megy az anyag.
a WAN portod 10 Mbit-re van minősítve (az nem baj, hogy jobban műxik), tudom mert nekem is ez a ketyere volt a Linksys előtt
csak a LAN portjaid 10/100asok
30 Mbites DIGInél sztem az is kiakadna, meg aztán céges a cuccom, nem szabad vállalati adatokkal játszani (nehogy csomageldobálás legyen a vége), szal marad az a megoldás hogy egy valódi 100 Mbit WAN portos routert leimolok.
Nekem egy ősrégi dlink di-524 -em van, azon pl. 10/100-as a WAN port elméletileg. Ugyan csak 15mbites netem van (szintén digi :) ) de azt viszi szépen, tényleg annyi a letöltési sebesség (1,8-2Mbyte / sec) amennyinek lennie kell.
Nem.
Van rá egy procedúra (otthoni gépen talán még linkek is vannak a fórumra)
Én simán beírtam anno a keresőbe, hogy linksys wrt54gl tomato. És ott van egy oldal, ahol lépésenként (talán képernyő képek is vannak) végig visz a telepítésen és a beállításon...
Asszem be kell látnom, hogy igazad van.
Hamarabb beszéltem (írtam), mint gondolkodtam. =(
Egyébként anno ISDN korszakban programoztam CISCO routereket, de már rég nem foglalkozom vele, úgyhogy a jókívánságaid nem érintenek. Valószínűleg, ha még mindig hálózatoznék, akkor nem írtam volna hülyeséget. Szóval a jövőmet ez nem befolyásolja, de tényleg igazad van a kérdéssel kapcsolatban.
Még amikor Angliában voltam, akkor is hívtak Dublinba CISCO-hoz, de mivel üzletkötői állást ajánlottak inkább nem mentem. Az nem az én formám.
Neked is sok sikert!
nesze neked 3000 HUFért 100 Mbit WAN port
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/routerek/linksys_rvs4000/
ui. jaaaa, egy nulla lemaradt 30000
wrt54 gl-m van. csak a megfelelő bin fájl-t kell bemásolni?
Ozzy....asszem Te valamit félreértesz.
10 MBit/sec az internetes oldalról..... (khm)...nem a switch, meg a wireless rész.
A CISCO vezigjét meg lécci fikázd máshol.
Sok sikert a jövőben!
Ja, a CISCO vezigjének, csak erre futja repibe?
Azért többet vártam tőlük.
Neten 20k körül olyan cisco routereket kapni, hogy annál jobb nem kell.
Na jó azokat fel is kell programozni, de legalább az tényleg azt csinálja, amit megadsz neki.
10MB/s-t meg abszolút nem sok, bármelyik útszéli 5ezer Ft-os router tudja a 100MB/s-t. De lassan már a gigabit ethernet lesz az alap.
Vezeték nélküliben is a legkisebb a 11MB/s, a divatos az 54MB/s, a "menő" meg a 118MB/s
Ha valamit félre értettem bocs, de szerintem nézz körül.
csak a szoftver csere volt. Minden alap beállítás.
akkor nem húztad túlságosan fel a procit...gratula (különböző fórumokon olvsgattam, hogy mi az optimális turbózás)
ui.
Én már lassan a 100/1000 routerre fenem a fogam, otthon 30 MBit/s DIGI van és kiüti a router 10 MBit/sec sávszélességét. Karira leimolok is majd egyet... :)
Lehet. Nekem 3 éve van ezzel. És "mindenféle" letöltést bir.
ösmerem ezeket a linux turbókat - csak egy icipici baj van, föltekered vele a routert, oszt gyorsabban leég (mert melegszik a hüjje, ui. műanyagból van a ház és nincs az alaplapon procihűtő). nem árt tudni, hogy ha visszaviszed a garis, de így leégetett routered a szervízbe, bukovári lesz.
másik szempont:
mivel én a CISCO Magyarország vezigjétől kaptam személyesen (repi), a hűség kötelez (marad az eredeti sw és az 5 éves gari is)