Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: nincs cím

#187213 lackok Előzmény: #187203

Ja persze, az úgy van. Ha rossz irányba indul akkor a fedezeti letét az indulónak akár háromszorosa is lehet. De akkor meg zárja a cég. Letéti felhívás címén azonnal zárják a pozidat. Stop se kell..:))

Annyit teszel csak a Plus-ra amennyit veszteni mersz, majd megnyitod a pozit Stop nélkül. A többit a software intézi..:)

#187203 Amatoregy Előzmény: #187202

3 ezer. Bankkártyával nem tudom mennyi a minimum. Azért irtam többet, mert ha nem találja el a fordulót, akkor 2-3 pozi után el fogy a pénze.

#187202 lackok Előzmény: #187186

Bocsi de nem értem...:) Mi az a 3.?

Azt kérdezte mennyi a minimális pénzfedezet. Erre mondtam, hogy 10.000-et kell minimum odatenni és ezt Moneybookers-el lehet. Átutalással több a minimum, úgy emlékszem

A legkisebb pozi pedig olyan 1600-2000 forint körüli fedezettel nyitható az aelőbb felsorolt instrumentumokkal.

#187184 lackok Előzmény: #187160

De van ilyen! Moneybookersen lehet a legkisebbet, 10.000Ft a legkisebb Letét.

És tudsz 3000Ft alatt is pozit nyitni, CAC-40 (1600Ft), USA30, USA500 kb 2000 Ft.

Sziasztok. Van valaki a…

#187183 trefan86

Sziasztok.

Van valaki aki jó véleménnyel van a pluss 500-rol.?

Ha valaki tud bővebbet irja már le !Főképp a kifizetésekröl szeretnék több infót.

demón 6 hónapja gyakorlok kidolgozott stratégiával és eddig szépen bejött..

Tudom hogy más élőbe ,és sokan aztmondják hogy a demó csak arra jó hogy megtanuld kezelni a platformot,pedig szerintem tökéletes eszköz az elemzések elsajátitására és egy alap stratégia kidolgozására ,kipróbálására. szerintem!

hali

#187157 Kozma89 Előzmény: #187150

köszönöm a választ :D

amúgy mennyi a minimál befizetési lehetőség, már ha van ilyen

#187150 lackok Előzmény: #187149

Hát csak hogy ma nincs kereskedés. Majd hétfőn...mi is azt várjuk..:) Addig is van itt nekünk hó. Ma már háromszor voltam lapátolni. Van 50 méter járdám, meg vagy 50 m2 az udvaron, hogy be tudjak a kocsival fordulni a depoba.

Ma el is marad az edzés..:)

Sziasztok, lenne egy kér…

#187149 Kozma89

Sziasztok, lenne egy kérdésem, letöltöttem és telepítettem a plus500at, úgy gondoltam demo számlával kezdek, valamiért azonban nem tudok semmilyen tranzakciót végre hajtani, egyszerűen nem enged az adás vétel gombokra kattintani. Gondoltam ti talán tudjátok mi lehet ennek az oka, a válaszokat előre is köszönöm

egy noob

#187129 lackok Előzmény: #187126

Ezt én is csináltam. Megnyitottam a CAC kereskedési ablakát és kivártam az este 9 órát. A már megnyitott ablakban a zárás után is tudtam bevinni ajánlatot.

#187126 Amatoregy Előzmény: #185389

Sziasztok,

kipróbáltam valamit. Pénteken beálltam extrém magas shortra olajban még kereskedési időben.

Most kereskedési időn kívül mind a beszállási, mind a kiszállási pontot, valamint a veszteség limitiet is engedi módosítani.

Vagyis ha valaki lusta reggel fel kellni és zárás után történik valami az extrém ajánlatokat a piachoz tudja igazítani.

#185389 NightLord Előzmény: #185353

Ugytudom a magyarország működéshez nincs PSZÁF engedélyük (ezért mondják h illegálisan működik), ami viszont még nem jelenti azt, hogy feltétlenül le akarják nyúlni az ember pénzét.

Én már vagy 6 céghez reg…

#185353 Forzaroma

Én már vagy 6 céghez regisztráltam,és próbáltam a demószámlájukat!Azóta természetesen engem is felhívtak az ősszes cégtöl,és közölték hogy a plus500-al vigyázzak!(persze én emellett döntöttem!)Jah,és elmondták természetesen,hogy az ő cégük a legjobb!

Hali! Egy kérdés: ma hí…

#185315 Kisgall

Hali!

Egy kérdés: ma hívtak a BP Forex-től mert egy pár napja regisztráltattam magam náluk is (többek között), kérdezték, hogy próbálkozok e más online kereskedőnél is, ekkor említettem a plus500-at ami nekem eléggé bejött. Ekkor közölte, hogy vigyázzak vele mert már Magyarországon illegálisan működik és már még csak nem is Ciprusa van bejegyezve. Hallott már valaki erről? Mi ennek a komolyabb veszélye?