Ha így maradna 740 körül igen brutális kulcsforduló lenne fölfelé a gyertya alapján. Forgalom nem az igazi még...
Ha így maradna 740 körül igen brutális kulcsforduló lenne fölfelé a gyertya alapján. Forgalom nem az igazi még...
vadász visszatért :)))
:)) visszautasíthatatlan lehetőség. :))
Olvastalak, es koszi ! :-)
Teny, hogy ott mar jobb beszalo volt mint 740-es targetunknel, de azert a gatyat ne toljuk le es dobjuk oda mindennel egyutt. Kicsit tul este magat, egyszeru rugalmassagi torveny, ha fizikus volnek reszletesebben is fejtegetnem :-)
Latom a jo dolgokra azert ra jar a szemed a sok ugra-bugra mellett! Ez dicseretes! :-)
Helyes! Eppen gondolkodtam rajta, hogy mielott folmegyek ujra a sasfeszkembe, nem kellene-e aszisztnsemme fogadjalak ?! :-)
már 710en is tömheted magad. akció
Bezzeg engem megtomtel volna 740-en :-)
Sávos vételeket javaslok.
700-720,
680-690,
650-660.
Szigorúan stoppal.
esetleg lejjebbről lesz :o) ki tudja mi lesz még itten.
kamatokat vágogatnak, amikor ide kéne csalni a befiket ...
Kis támasz alólról esetleg Ursika? :-)
Van neked ilyened egyébként?
:-)
hmm.
valaki kikapott :o)
remélem beleköptem a levesébe annak, aki ezzel a módszerrel próbált olcsóbban veszegetni és kifacsarni a kicsiktől ...
Nagyon vonzó.
Én is azt gusztállom.....
nyilvánvaló vételi szándék.
valaki maradék pakkjával szorítja le magának az árfolyamot már tegnap óta.
vajon ki lehet ?
és a kavarások is a szokásosak ...
Jöhet a négyezres OTP?
Alighanem véget ért a március óta tartó, példátlanul hosszú és intenzív medvepiaci rally a tőzsdéken. A befektetőknek jó lesz résen lenni, mert rázós időszak következik.
http://www.stocklandyard.hu/blog/article/64438/A-shortolast-nehezitenek-az-USA-ban
Herceg dörzsölheti a kiskacsóját!
Meg lyópáran!
;<))
Hat te miota vagy ilyen okos? :-)
Bezzeg ha ecot veszik nagy forgalommal, az idealis !? :-)
tömni csak forgalomban lehet.:)
Forgalom nulla ahhoz képest, hogy mennyi volt 750 fölött.
hamar visszatért... Sok volt ebben aforró pénz:)