Ugyan töltsünk már egy kis rést ha toltam egy shortot... :D
Ugyan töltsünk már egy kis rést ha toltam egy shortot... :D
Az sem lenne rossz ha elcsípném,nem kizárt a 12200 körüli hati nyitás ilyen boldogságban,Otiban fordított fejváll megvan,Molly is szűkül alaposan,ilyen környezetben mind2 ből lehet erős felfelé szval most a shortra tennék kevesebbet,de ugye ez a magyar piac bármi megtörténhet :D
Ma nagy örömködésnek nézünk elíbe,nem biztos hogy a short jó mára is de azért jó étvágyat :D
Ma nem nagyon vagyok. És shortom van.
Remélem a vacsora ára meglesz vele...
A limitek. Azon felül a sávszélesitett limitek. Ezen belül meg, hogy több bolond lesz-e mint papir, vagy több papir lesz-e mint bolond ?! sZVSZ , a határokat ez jelöli be :-)
nekem csak számot enged bevinni.
Most tesztelek egy demot, ahol a vételnél a napi minimum, eladásnál a napi maximum is választható.
Átküldjem?
:-DDD
a tőzsde határtalan :)
látom, jól elvoltatok ma a le + felszúrásokkal
én csak mozi, kivárom ezt a G pont összejövetelt, majd ha erektálnak rájuk a chartok, akkor short
:))
Mérges vagyok, mert reggel a 750-es forduló után bezúgott ez a talicska, most meg sarkon fordult 750-nél. Sebaj, holnap G20-ak majd kontráznak a jókedven.
most értem vissza.
se le se fel nem jött értem. Maradt az eredeti short mennyiség a II. körből..
800as KT.. agyhalottak esküszöm, azért keveset beleadtam nekik..
sok sörös nem fér el egy tőzsdében... most kapják a nyaklevest a kocsmárosnétól
Teljesen beteg ez a piac egy 2 napot nem bírunk egyirányba menni,esni nem bírunk,akkor menni ekll felfelé?
buri=burrito? nyammm
Meg hát...
Na most már türelmesen megvárom a G20-ak bohóckodását aztán legközelebb már csak 9777-en vásárolok be. Hambiéknak kispad van egy darabig. A mai adatokat meg nem illene egy burival összekeverniük és benyelniük.
Hat igen.. csak most fenyitettem meg magamat mult heten hogy napon tuli strategiat kellen alkalmaznom az eddigi napon belluli nagy ugralas helyett. Na most bezzeg jo kis mozgas volt....
megteheti