Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: bunda

#187246 Johny King Előzmény: #181445

Mondtam, hogy döntőt fognak játszani a Franciák!

Sőt szerintem 2 órán belül sporttörténelmet is fognak írni a Horvátok ellen!

(2008 olimpia 1. hely;2009 VB 1. hely;2010 EB ?. hely)

Még nem volt olyan válogatott, aki mindhárom világversenyt megnyerte volna zsinórban...

Érdekesség, hogy ezen az EB-n csak mi Magyarok voltunk képesek pontot "rabolni" tőlük, eddig...

De persze sajna, ez sz@rt sem ért:-(((

Hajrá Gallok!!!

nem véletlen

#183897 TrendMan

Ez valami magyar lelki betegség lehet, vagy mi fene?

Állandóan ilyen előnyökről kikapni, eddig ezt csak női kézilabdásaink tudtak...

Re: nincs cím

#183879 kelvin Előzmény: #183873

Utána csak védekeztünk, 5-4-re mentek a csehek, majd rúgtunk egy egyenlítő gólt.

39mp volt hátra csehek támadtak, majd mikor kb 15 mp maradt (sztem védelmi hiba miatt) kaptunk még egyet

Jó magyar szokás, 4 gól előnyt sikerült leadnunk kb 10 perc alatt úgy hogy végig védekeztünk, szomorú

Futsal meccset néztem és…

#183873 joco9

Futsal meccset néztem és 4-0-nál elmentem aludni (Bwin fogadva tuti bejönn).Most meg csak pislogok és nem hiszem el ilyen nincs.............

#183757 Scipio Előzmény: #183709

A francia meccs után kicsit szégyelltem magam a kishitűségemért, hogy az nso-n a csoportból való kiesésre szavaztam még az eb előtt, sőt meg sem néztem mikor lesznek a középdöntők, sajnos mégis igazam lett...

Utánpótlás nulla, mentalitás és erőnlét szintén, szakvezetés 00 - Illyés 9/0 lövőarány, miért kellett fennhagyni és miért vittük ki Nagy Kornélt, ha be se állhat - nagylaci meg számomra többé nem létezik...

Ennyi volt az eb, legalább több időm marad a síversenyekre és a focira :)

#183709 TrendMan Előzmény: #183697

Nem a csehek jók, mi nem tudunk ott lenni fejben, akkor amikor igazi tét van.

Szinte minden sportágban.

Szerencsére ezt az adót nem fogom :-DDD

#183694 Johny King Előzmény: #183633

Addig, ameddig a Himnuszt kell hallgatni egy csata előtt, mit csodálkoztok?!

Már ott elbukjuk a mérkőzést!!!

Utánna igen, de előtte???

20 éve nem csináltam ilyet, mint most, 5 gól után kikapcsoltam a TV-t!

Majd megkértem a barátomat, hogy, ha véletlenül feljövünk 2 gólra, akkor csörögjön rám...

3 perc múlva csörgött...

Mondtam, hogy jók a Csehek!

Igaz, hogy csak 2 játékos a Jan Philip és a Philip Jicha, igen Ők Németországban is sztárok!!!

#183633 TrendMan Előzmény: #183627

Ez sajnos így van.

Mondok rosszabbat is:

Ezek a minták évről-évre, világversenyről- világversenyre ismétlődnek a magyar csapat játékában.

Amúgy a spanyolok elleni…

#183627 Joello

Amúgy a spanyolok elleni meccset rossz volt nézni. Abszolút érezhető volt, hogy megelegedtek a játékosok a francia döntetlennel és ezt a meccset már a kezdés előtt elveszítettük. Valahogy bennem is ez az érzés volt, hogy jó ez az 1 pont, és itt nincs keresnivalónk. Na ez a vesztes hozzáállás. Egy válogatottnak minden meccset úgy kell játszania, hogy bizonyítsa, nem véletlenül viselik a címert a mezükön. Nos ez csalódás.

Gál Gyula játéka főleg. Rajta látszott leginkább, hogy nem is erőlködik a győzelemért.

Csehek elleni győzelemmel azért meglágyítható a szívem :-)

A múltkorinál csak jobban lehet játszani.