Kicsit nem figyelek rátok, azonnal beborítjátok a piacot. Azonnal kérem a második vállat 17.6 tetővel:))
Kicsit nem figyelek rátok, azonnal beborítjátok a piacot. Azonnal kérem a második vállat 17.6 tetővel:))
ezt a longot már hagyom magam mellé temetni.. :)))
Amikor átesett akkor nem voltam. Annyira kevés db, hogy jó lesz kávé helyett...
Ez azóta sem lett szebb. :) Ha így marad, törte a fejvállat.
Volt longom, de reggel kidobtam minimális bukóban.
Ezt az ezüstöt nagyon kicentizték, nyakvonalon zárt.
Közben ránéztem a palládiumra, látom ez chartilag inkább a platina kistestvére. Nagyon szépen mozgott az elmúlt évben, és még január is réssel fel. A kérdés csak az, hogyan tovább. Rés visszateszt?
Óhajod parancs: sálálálá csuhajja:))
Itt egy kis pihenő azért nem ártana és kedd estére egy 17.6 körüli zárás, de ez már csak hab lenne a tortán:))
Sámli gond, ne kérj bocsánatot, nem vagyok én itt a bakter:))
Csak nem volt egyértelmű.
Na már csak egy kicsi és dalra fakadhatok ezüst drágaszágom okán:))
Most akkor melyik, mert a palládiumos firkálmányomhoz írtad, és így nem értem:))
Még egy számszint kipipálva, sálálá:))
Most már csak annak kellene jönni, hogy jujujuj:))
Kedden opció azért nem árt vigyázni pattincs lehetőség:))
Csak tudnám, minek nézem, ha csak nézem:(( Cirka 10% zakó 3 nap alatt nesze neked.....
nem szálltam be...inkább usdeut shortba 1.4074-en de úgy látom jobban tettem:)
csak remélni tudom, hogy megnézted a nagyobb idősíkokat, és nem ülsz fordítva a lovon.
Még a végén ezek is láthatók 17.2, 16.95 jujuj:))
Ja, és alakzat kedvelőknek naposon fej-váll lehetőség, 1h zászlós formáció......:))
Milyen időtávon? Mert nekem 1h-tól minden eladást jelez, rsi-t nem használok, de a nagy ék vissza tesztje letört, szóval én nem tenném /de az én vagyok/, de egy kori benne van. Csak szerintem kockázatos. 18.2 felett gondolkodnék emelkedésben most:))