Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#183186 Johny King Előzmény: #183181

Herceg!

A nagy vétel akkor fog bekövetkezni, ha leütik arra szintre, ahol 4-5-6 hónapig ismét punnyasztani fogják, és gyűjtik majd az aldókat, mint a nyáron, illetve mint most a humetnél!

(simám megcsinálják megint, mert a múltkor sem büntették meg őket, lévén a PSZÁF nem ihgazán tud mit kezdeni egy offshore cég által végrehajtott tranzakcióval)

1 kérdés lesz csak, hogy visszacsorogatják-e mégegyszer, vagy most pont az lesz a cumi, hogy nem...

#183176 Johny King Előzmény: #183169

3 millió papír került eladásra cirka 2 hét alatt!

Abból max 1 millió került a kicsikhez, amit vissza fognak adni a következő 2 hétben...

Szerintem legkésőbb a jövő héten jönnek az apportos papírok...

#183175 Johny King Előzmény: #183169

Valószínű igazad van, mert várhatóan harmad ár környékén lesz átvéve az apportos pakk!

Én megmondom őszintén kétszeres túlértékelésre gondoltam, vagyis 80-120 köztti átvételre, de inkább 50-80 között fog megtörténni...

Mindegy!

Mivel a shortra spekuláltam a phylnél, és egy másik papír hamarosan megvalósuló bennfentes kerekedésére, remélem a meglévő phyl pakkom többszörözésre kerül...

Hatalmas bennfentes szopatás ez a papír, igaz kellett 3 év mire rájöttem, de most már legalább ismerem a logikájukat...

#183169 Kissherceg Előzmény: #183166

hááát phyl értéke nálam funda alapon 0, mivel csak veszteséget termel 20éve... Nem is azért játszom vele, 72környékére rápillantott de vhol 65 fele érdemesebb lehet beszállni, mert most még sok a túl közeli kitömött...

#183166 Johny King Előzmény: #183161

Nézd Herceg, tudom, hogy amit leírtál az van a könyvekben...

De szerintem a short kérdése alapvetően felfogás kérdése...

25 Ft-os phyl vételi ajánlatnál milliárd alatt lehetne vinni a kócerájt miondenesöl!

50 Ft alá semmiképp nem fog esni szerintem!

A múltkor is a 6 Ft szinte elérhetetlen volt, alig lehetett venni annyiért....

Amíg a phyalnek megvan az 1,6 millió KEG részvénye addig milliárd alá biztos, hogy nem fog menni a cég kapitalizációja, még egy pillanatra sem!

Ismerek olyat, aki azonnal vinné az egészet...

#183161 Kissherceg Előzmény: #183159

Mivel nem keresel effektíve semmit sem, ezt hívják 0 pozinak :))) ha keresel lefele meneten, nem csak virtuálisan, azt shortnak.

#183159 Johny King Előzmény: #183156

Nálam a short az is amikor "rövidre", vagyis esésre spekulálok! (és a meglévő papíromat adom el, hogy olcsóbban vegyem vissza)

Igaz Én nem vagyok profi...

Re: Trágya

#183157 Johny King Előzmény: #183058

Bajkusz!

Ha 10 FT lesz 30 napig, teszek egy vételi ajánlatot 25 Ft-on az egész kócerájra!

(azért néha gondolkozzatok, még akkor is, ha poénnak szánjátok)

Majd eladom a gazdasági rádiót a volt sláger tulajdonosnak, a KEG-et meg az oroszoknak, a Palotagumit a hajléktalanoknak, a Visonkát, meg Csányinak...

Az irodájukat meg körbehugyozom...

#183156 Kissherceg Előzmény: #183152

amikor eladod a papírodat, olyankor a db szám 0, nem negatív :) Short, amikro a darabszámod negatív. Tehát csak akkor shortolsz, különben realizálsz.

Az, hogy lejjebb akarod visszavenni nem jelenti, hogy shortot is nyitottál.

#183058 bajkusz Előzmény: #183050

A legvidámabb barack :-)

Én már kivárom mi lesz ebből. Ha 10-12 azt is...

Hál' Istennek nem az asszony pénze van benne (akkor már nem élnék), hanem a 2008-as bónuszom.

Erősen máluszban vagyok úgy érzem :-)

Fel a fejjel mindneki!

#183050 JP Előzmény: #182728

Nagyon jo itt a hangulat. Bizonyara ez se veletlen, a sok veletlen kozt :-)

Azert jo latni a vidamsagot is , kulonosen phylaxia topikban :-)

Azt hiszem, eljött az id…

#182897 Robag

Azt hiszem, eljött az ideje egy kis srv shortnak...

#182723 Kissherceg Előzmény: #182720

véletlen volt, tpvel amilyen jó a viszonyom, max baseball ütővel adna egy fülest... :) Emlékezhetnél, hogy ügyvéd is betámadt pfen :D

#182720 bargain_hunter Előzmény: #182717

Könnyű úgy, hogy fülest kapsz! :-)

Mert nem véletlen volt az a vételed, az szinte biztos. ;-)

Láttam mit csináltál....