Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: olaj

#1933 Bakiba Előzmény: #1922

Nesze semmi, fogd meg jól!

Más

Az 1- 1.1 $ havi tárolási költséggel számolva, az 1-2 hónapja 35-38 $/ hordó áron vett olajnál, biztos, hogy rossz üzlet hamost eladják?

#1926 Dr. ursi Előzmény: #1884

amúgy bár nem ide tartozik, de rubini L-je és 3 éve és kínája tökéletesen igaz.

kína sztem lazán hamisítja az adatokat és már majdnem reciben van supply chain miatt.

ez pedig alapvetően fog hatni az olajra, amikor kiderül, mert nagy sárga parasztlázadások lesznek.

nem véletlenül fegyverkezik mindenki ...

talán india lesz a nagy túlélő, talán.

bár én orosz párti vagyok továbbra is :o)

#1922 Kissherceg Előzmény: #1899

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=398768&place=

"Az árupiacok 2008-as teljesítménye alapján a szakértő úgy véli, amennyiben a részvénypiacokon továbbra sem áll helyre a bizalom, az árutőzsdék a nagyarányú korrekciót követően kitűnő beszállási lehetőségeket kínálnak. A Solar Capital előrejelzése szerint ha a tőkepiaci lejtmenet enyhül, az árupiacokon megkezdődhet a fellendülés, ám amennyiben további tőzsdei mélyrepülés elé nézünk, az árupiacokon is bekapcsolhatjuk a biztonsági öveket és felkészülhetünk az újabb bukásra."

ejha :)

#1892 Sumér harcos Előzmény: #1884

különböző szakértők és bennfentes miniszterek biztosak a dolgukban,nem is kell csodálkozni,hogy olyan idegbeteg az olaj,erre a biztos fogásra kellene még

Orosz-irán-venezuela-bolivia tengely létrejötte:)

#1884 rbbj11 Előzmény: #1879

na ez is egy jó cikk:

"....olyan energiahiányba sodorva a világot, ami garantáltan megdobja majd az árakat...

....A másik elképzelés szerint az árak elképzelhetetlen mélységekbe zuhannak, ha a vállalatok egyszerre több millió hordó olajat zúdítanak a piacra."

Tehát vagy nagyot zuhan v. nagyon felmegy. Ez aztán mindent verő jóslat. :) Jól megmondták, mi is lesz. :))

#1860 Kissherceg Előzmény: #1853

"febr 30 péntek:minimális long bukta,minimális sort áthozva hétfőre,hétfőn zárva."

:))

#1853 Sumér harcos Előzmény: #1846

febr 28 jelentések kemény longban értek.

ezek febr 29 csütörtökön zárva.

febr 30 péntek:minimális long bukta,minimális sort áthozva hétfőre,hétfőn zárva.

tegnap minimális long nyitva

euros kivitelt használtam ezekre.

tegnap 5.34euron vettem,ez jelen pillanatban 7.28euro

ez pl 3000eurora kivetitve tegnap este 8 óta 1122euro nyereség.

Nagy valószinűséggel ezt dobni fogom még ma,de a stoppot mostmár keményen húzom után felfelé.