srácok ! kalandorok kíméljenek ! :o)
az előfizetés kezdetnek egy hétre szól, így mindkét fél ki tudja szűrni, hogy neki megfelel-e vagy sem.
srácok ! kalandorok kíméljenek ! :o)
az előfizetés kezdetnek egy hétre szól, így mindkét fél ki tudja szűrni, hogy neki megfelel-e vagy sem.
Hmm, a lencseleves recepje fent van, mert akkor regelnék!
nem lesz fizetős az oldal, aki olyat akar csináljon :) Aki előfizet úgyis beírja majdi de ha érdekes :)))))
Sztem Henci örül ha értékes hozzászólásokat lát a fórumán.
mail ment :))
jelige: legyen Ön is millimolyos
szerintem herceg is kérhet valami aprópénzt előbb-utóbb, a profit orientált üzleti hírdetések közzététele után a portálon :))
Triál verzió nincs, hogy mégse zsákbamacsi legyen?
:)
itt találhatók; illetve heti előrejelzések, kérésre pozi vélemény, menedzselés :o)))
http://tozsdedisco.blogspot.com
akit érdekel az irjon emailt, mert zárt a blog és persze ebből következően előbb perkálni kell :o)
dr.ursi@gmail.com
Persze, hogy üzlet. Tudjuk, nagy fiúk vagyunk már. Sajnos. ;-) Eddig sem voltak illúzióim, de attól még csak képesek újra és újra felforgatni a gyomromat...
Szóval aszondod, hogy mégsem kizárólag az országjobbító szándék, az önfeláldozó tenniakarás hajtja, űzi őket? :-D
Mi azt gondoljuk, hogy a politika hajtja őket, pedig nem.
ez üzlet, kőkemény üzlet, szerintem.
Külön külön, lehet, hogy besem jutnának, de együtt van esélyük......szerintem ennyi az egész.....
No, közben tovább olvasgattam. Összeállt Ibolyka a szadesszal??? Egy szűk hétig nem voltam, semmi friss hírt nem tudok.
Amennyiben igaz, akkor sem csodálkoznék, főleg Lali előráncigálása óta.
Mindenesetre szép kis esszenciája lenne így ez a bagázs a politikai jelllemtelenségnek...
Azért összeesküvés-elméletekért neked sem kell a szomszédba menned! :-))
És ha egész egyszerűen csak tényleg annyira ostoba?
ibiék boki hátán bejutnak.
szadeszéknak egyedül esélyük sincs.
Pont fordítva látod, mint ahogy van.
Nézz rá a közvélemény kutatásokra. Tudom, hogy az se tökéletes, de egy jó támpont.
Na én befejeztem, nem offolom szét Ursi topikját.
Bocs Ursi.
forg 100 m dow
hmm
vajon lassítanak -e a fiúk ?
semmi kori devizákban.
ennel azert lenyegesen osszetettebb szerintem: ibieknek a vilag minden penze nem lesz eleg hogy iden bekeruljenek a parlamentbe, ha nem szelesitik a bazisukat, es nem nyitnak a part nelkul maradt liberalis szavazok fele.
fodorek meg jol elkurtak az elmult 8 evet, es a vegen meg ratettek egy nagy lapattal. csodbementek, a konkurencia meg szepen felvasarolja beloluk azt amit meg erdemes. igy megy ez a gazdasagi eletben is, nemtom mi baj ezzel :)
goldman kitáraz ? vagy mi a szösz ?
200 pont fél óra alatt forgalom ...
eufemizmus vagy sem, mindegy. teny hogy ezert teszik, es teny hogy ez a dolgok termeszete.
nem ok az egyetlenek persze:
1994 kornyeken a narancsok csinaltak liberalis partbol neppartot.
2002 ota a pirosak nyulkalnak a liberalis szavazok fele
mostanaban meg a nagyonmagyarok kapaloznak a mersekeltebb konzervativok fele.
bezzeg ibiek es gabiek nehany bukdacsolastol (koaliciok) eltekintve szigoruan "erkolcsosek" maradtak, azt hittek az o portekajukra igy is lesz vevo. hat nem lett: gabiek bele is buktak, ibiek most probaljak kalapalni a termeket.
Egyszerű a recept:
Az SZDSZ mögött ott a tőkés támogatottság.
Az MDF meg (még) fölötte van az 5%-nak.
Úgyhogy az egyik bejut a parlamentbe a másik hátán, a másik meg cserébe pénzt kap.
Ibolya lefeküdt a pénznek.
Ennyit a naivságról.
:) "szelesitik a politikai bazisukat"
Ez nagyon szép eufémizmus volt.