Nem a te tisztességed vontam kétségbe! Ursi általad gondolt naivitására reagáltam. Bocs, ha félreérthető volt, nem vagyok egy sértegetős fajta.
Nem a te tisztességed vontam kétségbe! Ursi általad gondolt naivitására reagáltam. Bocs, ha félreérthető volt, nem vagyok egy sértegetős fajta.
hmm. tisztesseges embernek gondolom magam, de manapsag sokkal jobban felek az olyan politikusoktol akik magukat roppant erkolcsosnek tartjak, mint az olyanoktol akik kesznek mutatkoznak kompromisszumokat kotni.
ibiek szelesitik a politikai bazisukat, es jelen pillanatban ez az egyetlen amit erdemes tenniuk. a politikai palettan minden mas irany komoly atfedesekkel kepviselve van.
Lehet, de egy tisztességes ember így gondolkodik és így is él, úgyhogy soha nem kell szembeköpnie magát a tükörben.
hmm, szerintem ez egy meglehetosen naiv (es idealista) elkepzeles a politikarol...
mindenesetre ez a szadesszal való összeállás olyan mintha te olyasvalakivel állnál össze, akitől még a szőr is feláll a hátadon és hacsak ránézel hánynod kell.
ja és előtte évekig fűnek-fának kijelentetted hogy na ezzel aztán soha :o) most meg ősszebújtok :o)
ennyi a véleményem erről.
igazán sajnálom.
politikai állásfoglalásom ismert.
viszont nem tartom magam épelméjűnek :o)
ennek ellenére nem szavazok olyanokra, akik alatt sokkal de sokkal rosszabbul éltem és családom is, mert nem füllött a fogunk ahhoz hogy lopjunk hazudjunk csaljunk és nem voltam olyan agyalágyult sem hogy felüljek néhány paprikajancsinak ...
asszem csalodtam volna benned ha konkret valaszt adsz erre a kerdesre :)
kire szavaz szerinted epelmeju ember? tenyleg kivancsi vagyok.
lehet :o)
mindenesetre sztem épelméjű ember nem szavaz rájuk.
más:
Greece Won't Need Rescue Package to Reduce Deficit, Papaconstantinou Says
bloomberg.com
Greece won’t need a rescue package to tame the European Union’s biggest budget deficit, Finance Minister George Papaconstantinou said as the risk premium on holding Greek government debt rose to the highest since the launch of the euro. “We are not expecting anyone to come to our rescue,” he said today at a conference in Athens. He denied a report that the European Union was preparing a loan to help Greece and said the government will be able to satisfy its borrowing needs this year on schedule. Investor concern that the government will struggle to rein in its deficit drove the yield premium investors demand to hold Greek debt instead of German bunds to the highest since the euro’s... Full Story
Ha igazad van, akkor köpönyeget váltott, mert négy éve nem hiszem hogy a fidesz érdekében tette amit tett...
"Vannak jó kis netes statisztikai oldalak (pl. myfxbook), ahová az MT4 automatikusan tudja feltölteni a kötéslistát. Az látszik csak belőle, amit Te engedsz (nyitott, lezárt kötések, különböző statisztikák időtáv szerinti bontásokban, stb.)
Befektetők szeretik nézegetni, és ha elég jó az eredmény maguktól fognak jelentkezni. :) "
mivel úrinő vagyok, ezért csak annyit: míly igaz is a mondás; mindenki magából indul ki.
erre a szadomazo ibire ... nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy beépített fidesz-ügynök, akinek sikerül szétrombolnia az mdf-t, ezzel az akcióval erősebb gyomrúaknál is taccsra teszi a szadesz maradékát és egész jól bomlasztotta a maszopot is különféle bokros akcióival :o)
A polgármester beszélget a szomszédjával. (Egyébként egyforma házuk van, ugyan az építette.)
Azt mondja a szomszéd. Polgármester úr az én házam jóval többet ér mint az öné.
Már hogy érne többet, ugyanolyan, ugyanaz és egyszerre épült.
Ez igaz mondja a szomszéd. Csak az én szomszédomban nem lakik c...-ány.
:DD
Nem. Mesélj, ne csigázz! (bár sejtem a történetet,gondolom az a lényeg, kinek milyen a szomszédja, nem pedig a háza ;-) ) Ha mégsem, írj!
Ismered a viccet a polgármesterről meg a szomszédjáról. Hogy kinek ér többet a háza? :DDD
Én se tanulmányoztam, mindenesetre érdekes, hogy amiket írsz, nem számítanak, ami számít, az meg úgy. Biztosan véletlen...