Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingyenes Oktatások/Előadások

Ma 18:00-kor ingyenesen …

#203790 balacy

Ma 18:00-kor ingyenesen elérhető lesz egy rövid webinárium, ahol pár példán keresztül mutatunk be egy stratégiát, amit követünk a magyar piacon. Ezután egy devizáknál is használható stratégiát nézünk meg, ami egyszerű és jól hasznosítható.

traderforum.hu oldalon kb 17:30-17:45 közt lesz feltéve (mindenki által láthatóan) a webinárium elérése. Sem regisztráció, sem egyéb nem kell majd.

Re: Forex Egyetem előadása

#188624 Kissherceg Előzmény: #188620

nem tudo, egyszer néztem meg.... egyik programozó, másik meg max korombeli. Előadást tartani pofa kell, főleg olyat leírni, hogy évi 50-100% haszon reális és elterjedt...

#182102 Forli Előzmény: #182057

Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok a Balacy által emlitett előadásokon részt venni.

Magam is használom a Kecskeméti István technikai elemzések könyvét.

Mi a véleményetek a második könyvéről? érdemes be ruházni rá?

Re: nincs cím

#182098 balacy Előzmény: #182090

A felvételt nem is igazán akarja, a chatelért megemlítem neki.

Mi szerinted a hatékonyabb egy elemzésnél, ha a "hallgatók" egymás közt is tudnak chatelni, vagy az, ha csak az előadónak tudnak feltenni kérdést?

#182090 Zabás Előzmény: #182082

Nincs gond a rendszerrel, csak amit Ő használ azt nem lehet felvenni, + nem lehet chatelni stb, te nagyon jól tudod, hogy milyen a TKlubbé!

#182083 balacy Előzmény: #182057

"Technikai elemzés alapnak nem rossz a Kecskeméti István könyv, abból magadtól tudsz tanulgatni, összefüggéseket nézni!"

TA alapokról van egypár cuccom, akinek kell, írjon magánba: 681201@gmail.com

#182082 balacy Előzmény: #182048

Ha gond van a rendszerrel, akkor azt jelezd nekem, pénteken beszélek vele, én is megemlítem neki.

#182057 Hathor Előzmény: #181493

Nehéz ajánlani, mert a betbull, profit.hu, tözsdeiskola stb.. mind nyugat és forexre épül.

Ki kell találnod mi érdekel.. persze mindenhol ugyanúgy kell kereskedni, de én ha hazai piacon kereskedek BÉTen, akkor nem biztos, hogy ezek közül választanék.

Balacynek bejött az általa említett tanfolyam, azt talán érdemes megpróbálni.

Technikai elemzés alapnak nem rossz a Kecskeméti István könyv, abból magadtól tudsz tanulgatni, összefüggéseket nézni!

Sok sikert!

#182048 Zabás Előzmény: #181957

Köszi!

Remélem Attila megfogadja a tanácsomat és vált a íVocalize konferenciára! Amit a múltkor használtunk az elég ramaty!

Tudod ez az amit a Tőzsde klubban is használnak!

Tényleg küldtem még privátot!

Ne feledkezzen meg janu…

#181957 balacy

Ne feledkezzen meg januári ingyenes oktatásainkról! A következő témákban lehet jelentkezni:

Időpont: január 20. 17:00-18:00

Téma: Milyen részvényt válasszunk?

Az előadásból megismerheti, hogy milyen szempontokat, mutatószámokat kell figyelembe venni a részvényválasztás során. A célunk, hogy jól, könnyen használható mérőszámokat ismertessünk meg a hallgatókkal, melyek segítségével a részvénykereskedés biztonságosabbá tehető. Az előadás elsősorban külföldi részvényekkel foglalkozik, de kifejezetten olyan mutatókkal dolgozunk, melyek angol nyelv ismerete nélkül is használhatóak!

A díjtalan regisztrációhoz kattintson ide:

http://www.elemzeskozpont.hu/webinar

Időpont: január 26. 17:00-18:00

Téma: Tőzsde leckék kezdőknek 3. rész

Hogyan induljunk el kezdőként a tőzsde útvesztőjében, milyen területekkel érdemes megismerkednünk. Az előadás harmadik részében a kockázatkezeléssel és a megbízási típusokkal ismerkedünk meg.

Időpont: január 27. 17:00-18:00

Téma: SaxoTrade rendszer használata 3. rész

A gyakorlati jellegű előadáson az elmúlt hónapban megtanult ismereteket próbáljuk ki. A különböző megbízási típusokat, mintakereskedést, árfolyam-elemzési példákat követhet velünk végig a saxotrade rendszerben.

#181499 balacy Előzmény: #181493

Én a elemzeskozpont.hu-sat ismerem.

Nekem sikeresen összerendezte a gondolataimat.

Deviza vonalon pedig a Forex Akadémiás jó.

Ezek persze nem ingyenesek.

#181493 Forli Előzmény: #181444

Sziasztok!

Új vagyok még itt a fórumon nemrég fedeztem fel ezt az oldalt és nagyon tetszenek a hozzászólások. Fél éve kezdtem el foglalkozni a tőzsdével több kevesebb sikerrel.

Jövő héten lesz egy kis szabadidőm és arra gondoltam hogy részt vennék egy tőzsdetanfolyamon.

Tudnátok ajánlani valamit?

Re: saxo

#181451 kelvin Előzmény: #181443

Ha hamarabb szólsz találkozunk,mert volt regem, de nem tudtam ingyenes e így nem mentem :-D

Mond meg a tutit

Forex Egyetem előadása

#181444 Hathor

Az ötlettől a nyereségig"

Ingyenes Forex bemutató előadás

A teljes folyamat az ötlettől a nyereségig, két kockázatkezelő trader szemével.

A traderré válás egy vággyal indul és egy évekig tartó kitartó munka eredményeképpen valósul meg.

Rengeteg buktatót, nehézséget, kihívást, akadályt kell leküzdeni.

Szeretnék segíteni bemutató előadásunkkal, hogy Önnek ez az idő minél rövidebb legyen.

Megmutatjuk naponta a harctéren használt módszerünket, amivel elkerülheti az útját nehezítő „aknákat”.

Időpont: 2010 Január 25 17.00-tól

Helyszín: VENDEL Konferenciaházban 1096

Bp. Vendel utca 11.

Hétfőn díjtalanul megismered kereskedési gondolatainkat, technikánkat.