Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Üdvözlök mindenkit ! Eg…

#182123 JP

Üdvözlök mindenkit !

Egy kedves felhasználó ez oldalról megkért rá, hogy írjak valami bölcset ebbe a Phylaxia topikba. Nos, ha már megkért, akkor részemről semmi akadálya, de előre leszögezem, hogy mentalitásban külömbözhetek e topikos beírásoktól.

Bölcset mondjak. Mi bölcset mondhatnék én itt ?!?

Kilenc hónapja nem láttam egy mérleget sem, de a phylaxia részvény árfolyamát - bocsássatok meg, de - elég csak megpillantanom, mondjuk egy grafikonnal besegítve, hogy ne lássak semmi újat a cég működésében. Én nem látok semmi újat, csak azt, hogy a cég egy nagy ramaty. A papirjaival el lehet brillírozgatni hébe-hóba itt a tőzsdén ilyen-olyan, amolyan közleményekkel és kész.

Én nem mondom, hogy mit szabad, mit nem szabad csinálni, mert - úgyis ! - mindenki azt csinál a pénzével amit akar, és amit tud. De könnyebb phylaxia részvényesnek lenni , ha; van más is a portfolióban, ha; van a spekulánsnak egy másik foglalkozása pénzkereseti lehetőséggel, és , ha van elegendő türelme kivárni és kivárni és kivárni. Aki nem tőkeáttételesen részvényes, nem kölcsön tőkével részvényes, az csak két dologtól tarthat a phylaxiával kapcsolatban , ahogy minden más papírral is kapcsolatban, ha tőzsdézik: az pedig 1. a csőd, és 2. ha idő előtt elhunyna mielőtt boldogan megelégedve eladhatná papírjait. A többi tipusu para a papír miatt, az már nem az én kategóriám, ugyanis nem vagyok hivatásos pszichiáter. Egyáltalán nem számít az, hogy most mennyi, és most mennyi, és jajj már meg megint mennyi a papír árfolyama. Ha nem félsz a csődtől, a családot másmiből vagy képes eltartanod, barátnőt, nőket, pasikat, stb, mint a papír árfolyamából akkor nincs mért s mitől tartanod. Szóval röviden, ha tiszta részvényes vagy, várhatsz az eladással ameddig jól esik b.meg. Nem kell ide nagy bölcsészség. Ez egy ramaty cég, csak ismételni tudom magam. Nem először és nem utóljára találtak ki cégvezetők kivezető utat a megváltozhatatlanból ... majd itt is kitalálnak valamit és emelkedésbe foghat az árfolyam. 2007-ben már kitalálták hogyan ússzák meg a csődbejelentést, 2009-ben megint kitalálhattak valamit, amint a grafikonjából ítélem. Nah, hát nem lehet olyan sűrűn kitalálni valami kivezető utat, mert akkor már a leghulyébb is ráunna a papírra.

Sok türelmet mindenkinek!!

Re: nincs cím

#181863 Robag Előzmény: #181853

Lehet hogy itt kéne hígítani, de valahogy ilyenkor mindig sajnálom ebbe a cégbe rakni azt a jó magyar forintot. Nem visz rá a lélek. :)

#181847 Kissherceg Előzmény: #181844

bili füle :) Kovács elkezdte szórni buzgón, lehet már csak 1-1,5millió van neki, apró nem számít :D

#181844 Hibaz Előzmény: #181842

Alsó kanócos heti gyertya kell,most meglehet az esély rá,80 fölött.....

jönnek a 100k-s pakkok .…

#181842 -Deep-

jönnek a 100k-s pakkok ..... talán el sem fogy .....

#181832 Kissherceg Előzmény: #181830

rsi túl adott, ez az egyedüli pozitívum, de ha léassabb tempoban kezd esni, már azzal is javít a helyzetén... Sok pakkot etettek meg 80 felett, egész idén pakolták kifele 50-100kkat...

#181830 Kissherceg Előzmény: #181824

nem shortolja ezt a papírt senki, egyszerűen cég szar, kovács meg kiszáll, adót opimalizálni szállt be, majd mehet vissza a kútba.. Nyáron meg remélem megint vmi etetős sztori, aztán ismét duplázhatok 3nap alatt:))

Eladá s nem egyenlő a shorttal..

Csak tudnám hol a p-be v…

#181829 Stoki

Csak tudnám hol a p-be vannak azok akik a 200-as meg 300-as phyl emlegették pár hónapja.?:-) jól néz ki a 130 körüli pakkom

#181824 -Deep- Előzmény: #181821

...nyugi :) mindjárt megerősítik azt a 80-ast !

... mit is remél aki 80-on beshortolja 100k-val .... nyílván a 70-es árfolyamra játszik ... vagy átköt valahova mert csak ennyire bízik abban a 100 feletti árfolyamban !

#181821 Scipio Előzmény: #181817

Én is ezt számoltam, a lélektani 10 ft alá eshet, az már elég csúnya... Valahogy még keresni kellene vele, mert az első nagy tőzsdei bukómat itt szenvedtem el, még sokkal jön nekem, de félek ez már örök tartozás lesz...