Ezzel vigyázz, már nem egyszer jártam meg, hogy kimentem egy gyors ebédere, aztán mikor visszajöttem a gutaütés kerülgetett :)) Valami mintha készülődne, csak egy kezdőlökés kellene és pánikszerűen szállnának ki az eladói pufferek...
Ezzel vigyázz, már nem egyszer jártam meg, hogy kimentem egy gyors ebédere, aztán mikor visszajöttem a gutaütés kerülgetett :)) Valami mintha készülődne, csak egy kezdőlökés kellene és pánikszerűen szállnának ki az eladói pufferek...
Lehet, hogy mára megvolt az alja. Elvileg megint egy nagyin torz V (vagy inkább U?) betű lesz a vége.
Ha jön is medve megint, talán nem lesznek annyira őrültek, hogy 2-3 évig megint elengedik eco kezét visszazuhan az 50 Ft-os mélységbe.
Ebédidiő van és dög unalom minden papírban. Pfff...
Hú, sajnos a tőzsde nem feltétlenül a bölcsességről szól, persze így poziból én is ebben bízom :)
Közben csigalassúsággal épül a vételi oldal, de ez az öntőbrigád ellen ez még vékonynak tűnik...
én spec. bízom benne - olvasva a reggeli hsz-edet, hogy tanultak a hibákból, tévedésekből, és most bölcsebben járnak el, mindannyiunk örömére. ha nem, az rájuk nézve nem kicsit ciki..
szvsz
Erre írtam reggel, hogy "profi" módon tudnak időzíteni a srácok.
2007 végén a zakó kezdetén emeltek, most megint zakó néz ki. Kérdés, emelnek-e? Valaminek lennie kell, mert nem a mikulás fogja nekik meghozni a lóvét a Szigetre és a rádióra.
Attól függ Mester, hogy mennyi idő alatt menjen le és fel, de felőlem lehet 255 is a vége. :)
Nincs kedvem újabb 3 évet benne csücsülni, mire visszakapom a leendő kéglim árának egy jelentős szeletét.
Könyv jelenlegi állása szerint nem mondanám, hogy 134 vagy 135 lesz a vége.
Lát valaki 20-as könyvet? Érdekelne mi lehet 125 körül??
Ugyanerre jutottam én is pár napja, itt jóárasítják a jegyzés előtt, aztán talán engedik végre, csak nehogy késő legyen és kibújjanak a medvék a barlangjaikból...
inkább menjen fel 151-ig és ztána essen vissza 50-re és onnan meg 255-re...Megbeszéltük?
Amúgy egész jól lehetett volna eddig keresni, ha az ember mindig eladja 135-ön és visszaveszi 131-en...
Mire a dolgokat megfigyelik, a dolgok változni szoktak -tehát kitör, csak az irányát nem tudom.
Bár, ha figyelembe veszem, hogy mennyi van, akkor az irányát is sejtem...
Vagy eladjam legközelebb 135-ön, azzal a szándékkal, hogy visszaveszem 131-en, és akkor valóban elszáll...?!
Az ép elmém megőrzése érdekében ezt inkább kihagynám :)) Inkább szaggassák fel végre 140 fölé, aztán már önthetik ahova akarják, persze nem poziból beszélek :))
Egy olyan gondolatom van , hogy aki egy esetleges tőkeemelésnél, mint befektető szeretne beszállni, azt nem engedi fel az árat , hogy alacsonyan legyen megállapítva a jegyzési ár. Gondolom ezt azért, mert ha az aktuális tőzsdei ár és a jegyzési ár között nagy lenne a külömbség, ki jegyezne) (hiszen olcsóbb a BÉT-en).Viszont ebben az esetben kell, hogy legyen részvénye, mert másképp nem tudná berakni a pufferokat. Ez ki lehet? Valahol elérhető a jelenlegi tulajdonosi szerkezet?
Csináljon egy visszatesztet 103-ig, aztán onnan duplázzon. Ha már a kéz a biliben esetnél járunk. :)
125re möhötnö, mert unalom ez a 3ftozás, mindenki betömörül 135 és fölé, életben nem lesz így rally
Ne add fel, a vége úgy is 134-135 lesz. Meglepne, ha nem.
Túl nagy az a 131-es pakk. Nem fogok kapni 129 és 130-on. :-/
Én 133-34-en álltam bent reggel vétellel, talán mondanom sem kell, hogy most milyen boldog vagyok, hogy kaptam...
szerk: a para nálam is megy már ezerrel..
Paráztatás 3. kör.
132 kiöntve.
Meg is vették. :-O
Kis genyák. :)
131-es 10k-t,én is csak 10 percig tartottam......ez long jel szokott lenni....:)
Deja vu érzésem van nekem is.
Szvsz 130-131 lehet az alja, de még egy ilyen 200k-s borítással leküldhetik rövid időre akár 128-129 környékére is.
Egyelőre széllel szemben nem szabad menni.