Kemény munka ez a nyomkodás hallod-e.
Kemény munka ez a nyomkodás hallod-e.
Én is ott majomkodok a moncsi előtt!
Akkor én is állat vok?
:))
Jól van Bargain_Hunter , nyomjad. De tartsd is ott még egy- két hónapig!! Tudhatnád, hogy nem vagyok rés-vadász :-)
Szia Sly ! :-)
Én akkor is veletek voltam, amikor nem voltam. Érdekes volt, de így volt :-)
Hát hogyne mesélnék én magamról...."Azért élek, hogy elmeséljem az életem" :-)
Rendben JP!
Lenyomom neked 740-ig!
De csak a stoppokért megyünk le, egy leszúrás erejéig! :-)
Légy résen! :-)
800 alatt mar annyiszor meggondolta magat, h. reszemrol csak kitores utan vetel. Addig sztem lutri volt es lesz is.
Állatok vagyunk, legalábbis én mindenképp:))
778-nál vettem de akkor már drágának tűnt, ezért 784-en dobtam, ezt viszont már megtartom, ha addig élek is, bár amíg haszonnal - ha még oly kicsivel is- adom el és lejjebb veszem vissza, addig nincs baj :)
o)
REMÉLEM!
750-60 körül túl sokat molyoltam majd beraktam 770-re és otthagytam, arról is lekéstem.jött a 780 azt megvettem, és bennhagytam a 770-et.
Ez volt a rendsor.
Sőt, mindketten a monyitor előtt raboskodunk!
Szia JP-m!
Örülök, hogy ismét köztünk vagy! Remélem, maradsz is! :-)))
Mesélj majd azért magadról is, remélem Jennifer is jól van! :-))))))
Én is kaptam 772-n, látom valami mentális kapocs van köztük :)) Remélem nem a lemaradási pánikban tömetjük magunkat...
Leheveredtem egy kicsi szunyára közben lejött a 770 -es ajánlatomért.
Egyik szemem sír a másik nevet.
Megsúgom neked: 740en akarja visszavenni!!.... a baj csak az, hogy nem bír várni pár hetet a vétellel. Neki már ma kell annyiért :-)
Mintha nem is ő próbált volna türelemre tanítani engem, korábban :-)
Na még ebben sem tér el a kereskedésünk, de jó lenne már a közös nagy sikereket is kitárgyalni :))
Úgy tűnik a reggeli roham után kicsit megpihen itt az árfolyam, erőgyűjtés a 800 ostromához? Nem ártana hozzá egy kis kinti jókedv sem...
Kell egy kis konszolidáció mert naposon extreme az rsi. 750 alá viszont már nem várnám. Engem nem zavar hogy nem hagyott rést, majd azokat 800 felett kezdje el majd.
Ám most jövök vizsgáról, eddig azt se tudtam mi van :))
Konszolidáció után ha át tudja vinni a 800-at szerintem elszáll. 1000 ig gyorsan elmenne szerintem.
Ugyanaz ugyanott bénáztam, tököltem aztán felcsapta a farkát és nem értem utól.Habár megbesztük: soxor hasonlóan tselexünk.
o))
Én is úgy gondoltam, gondolom, van még, lehet még benne komoly potenciál.