az se rossz, hati 100pont elmozdulás itt felér 1000el, szóval legyen igazad :D
az se rossz, hati 100pont elmozdulás itt felér 1000el, szóval legyen igazad :D
Nálam a célár 17500 környékén van óráson volt egy fej-váll a csúcson és abból számolva jött ki ez az ár egész pontosan 17440
vettem 050en kezdőpakkot...
17980-ra álltam be, persze nem kaptam, pedig még 18200 tájékán tettem be, bezzeg 5 ponttal feljebb meglett volna, ha itt fordul morcos leszek...
adhatnák jobban, vételi szándékom van lejjebb
Ma vettem 535-ön, hátha tart a támasz, 500 alatt szűk stoppal repült, 335 újabb próba, ez legalább a brokidíjat behozta, ennyi elég is volt belőle, majd 18k alatt folytatom...
Kösz! Akkor nem piszkáom a beállításaimat.18110-en tervezem zárni a napi shortomat.
célárnak
17800 a célár
Áhh, tanácsadói tisztelet díj, ami egyéb zsebekbe vándorol, osztalék helyett......
ebből 10mrd kenőpénz vmi kecskepásztoroknak:))
A Mol az idén 13,2 milliárd forintot szán a közel-keleti országban folyó munkájára - írja a Világgazdaság.
http://www.stocklandyard.hu/blog/article/62062/Mol-tobb-mint-tizmilliard-iraki-munkakra
ez is kitört, ~800ig mehet
A hazai blue chipek közül a
MOL
ma kimagaslóan teljesített, az olajppaírok 2.7%-os pluszban fejezték be a kereskedést. Ez önmagában is jó eredmény, úgy meg pláne, hogy az Unicredit vételről tartásra minősítette le a részvényeket. További pozitívum, hogy az emelkedés mellé magas, 4.9 milliárd forintos forgalom társult, ezzel a MOL az
OTP
után a legforgalmasabb részvény volt.
Hát ez meg, hogy került 19300-ra?
Már a pincében kéne lennie.