Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Re: nincs cím

#181509 bargain_hunter Előzmény: #181492

Itteni, ottani, amottani beírások számából következtetve, nem sok kisbüfinek van ilyenje.

Akinek volt az is idejekorán elszórta.

Asszem ez menni fog egy embereset.

Indi 764- volt, vajon me…

#181492 wizes

Indi 764- volt, vajon merre?

Vajh vissza kéne szállnom?

#181431 Harlem Előzmény: #181416

Ha megnézzük a másfél éves heti chart-ját (pl. az alábbi linkemen), ahol fél év alatt harmadolt, majd egy év alatt csak 50%-t ment abban mennyi volt a funda?

Egyetértek, kellene a funda javulás, de akkor ezt mind megcsinálta a MOL, OTP, Eco, ... Bux, Magyarország, UE, USA, Világ, aki 1 év alatt dupláztak, tripláztak, stb?

Valszleg nem csak őket hamarabb meghúzták felfelé, mostanában pedig mennek utánuk a kicsik is és most épp a Rába lett a soros.

Igen láttunk már speki emelkedéseket, legutóbb a Fotexét, tanulságosak, ezért a tapasztalt spekik kellő óvatossággal kereskednek.

Amcsik megfújták ma is a lufit (lásd fenti gondolatok), úgyhogy funda ide, speki oda sokan TA szerint nyomják és aszerint nem állunk meg itt sem.

Ha holnap tovább toljuk felfelé a bollingert, akkor indul az emelkedő trend és ha rések is lesznek, akkor abból megint lehet szinteket számolni.

Innen lenne szép duplázni, de meglátjuk mi lesz belőle, addig is sok zsét!

#181416 bargain_hunter Előzmény: #181398

Pl. én is 4 számjegyű Rábát szeretnék látni, de ahhoz azért kemény fundamentális javulás is kell. Anélkül nem megy. Speki emelkedés rövid életű szokott lenni, csúnya kitöméssel a végén.

Nemsokára 2009 éves jelentés.

Meglátjuk mit alkotott a cég a 4. negyedévben.

Jöttek tényleg megrendelések, faragtak a veszteségen?

Meg egy az idei évre egy optimistább nyilatkozat is kéne, akkor várhatjuk a névérték elérését március közepére. Az amcsik is kellenek majd azért hozzá.

#181412 Koffein Előzmény: #181398

Én is szívesen látnék 4jegyű rábát, csak meglepet ez a zárás előtti félórával ugrott 732ről 740re, majd tovább száguldott 760ig... és azaz igazság, hogy 750alatt még szívesen vennék, már ha magasabb erők engednék :-)

Elért egy fontos fibo po…

#181386 Koffein

Elért egy fontos fibo pontot, szerintetek itt fordulni fog, vagy menetel tovább?

#181337 JP Előzmény: #181299

Nem kell senkit sem elijeszteni azzal, hogy "be hivsz" engem. Nelkulem is, minimum egy puttonyos ez a papir. Na, ne fajjon mar a fogad :-)

#181294 TrogerBroker Előzmény: #181288

Remélem, csak az eddigi tetvészkedés után nekem egy kicsit gyorsnak tűnik itt az elején.

Lehet nem állítja meg 750 hanem jön egy lokális csúcstámadás 790 körül, onnan lefordul elsőre szinte biztos, majd onnan 750 visszateszt. :))

#181282 TrogerBroker Előzmény: #181278

Nem nagy vevőnk van !

Felment a nagyobb eladó pakkért, és ez broki volt mert látta hogy nagy eladó van 760 körül.

Itt most valaki elkezdte venni úgy néz ki.