Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#186718 Csilla76 Előzmény: #186713

Szia, hát elnézést is előre. Ma még én sem írogattam sokat. Jól néz ki a motor, nekünk Suzuki van sportmotorban GSX-R 650-es.

Ma meg totál szétidegeskedem magam, nem akarok sokat veszíteni.:-)

#186713 kerikoma Előzmény: #186206

Na szia!

Bocsi, de nem olvastam bele a dumcsiba, csak most volt egy kis időm. Tegnap este a buxi topikba válaszoltam felvállalva azt is, hogy henci szétrugja a sejhajomat.

Tehát ez egy Honda VFR 750 F sport túra motor. 96-os évjárat kitünő állapotba.

#186708 Zabás Előzmény: #186704

MÉg semmit, azt hittem, hogy egy ismerősöd! MErt ha nem akkor nem továbbítom, mert semmi hivatalosat nem találtam róla!

Melyik BP. óvodából?

Legalább kerület!

#186703 Zabás Előzmény: #186607

Józsi ez most komoly???

Mert továbbítom egy helyre ahol több ezer ember fogja látni!

Esetleg nagyobb kép és elérhetőséget tudnál adni?

+ valami hivatalos felhívást a neten ha létezik!

Csellengők, vagy bármely oldalon!

Köszi

Én csak továbbítom! Kér…

#186607 hosszhuszár

Én csak továbbítom!

Kérek mindenkit,hogy minél több helyre küldjétek el ennek akislánynak a fényképét.Múlthéten csütörtökön (jan.14.)egy 30 év körüliférfi hozta el az egyik bp-i Óvodából, ismeretlen helyre távozott vele.Mira4éves.Lányom barátnőjének kis keresztlánya.Köszönöm segítségeteket.Bíro Zsuzsa

A kép:

http://kepfeltoltes.hu/100129/mail_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#186222 Ricsi Előzmény: #186217

Nem tudom, nem kérdeztem. Most viszont mennem kell, és csak este későn leszek, sziasztok:)

#186213 Csilla76 Előzmény: #186209

szerintem ebben a színben elegáns. Azért gondoltam, hogy suzuki, mert a páromnak is ilyen színű van. és nagyon tetszik. Nőből vagyok a színére bukok a motoroknak:-D

#186209 Ricsi Előzmény: #186206

Ez egy BMW 1150 Rt, a neten találsz róla ezt+azt. Élőben is sokat láttál, ez az európában általánosságban használt rendőrmotor, persze más színezéssel.