Hamarosan kiderül, hogy jó irányba állsz-e:)
Szia, hát elnézést is előre. Ma még én sem írogattam sokat. Jól néz ki a motor, nekünk Suzuki van sportmotorban GSX-R 650-es.
Ma meg totál szétidegeskedem magam, nem akarok sokat veszíteni.:-)
Na szia!
Bocsi, de nem olvastam bele a dumcsiba, csak most volt egy kis időm. Tegnap este a buxi topikba válaszoltam felvállalva azt is, hogy henci szétrugja a sejhajomat.
Tehát ez egy Honda VFR 750 F sport túra motor. 96-os évjárat kitünő állapotba.
MÉg semmit, azt hittem, hogy egy ismerősöd! MErt ha nem akkor nem továbbítom, mert semmi hivatalosat nem találtam róla!
Melyik BP. óvodából?
Legalább kerület!
Emailbenkaptam, én továbbítottam,akikek tudtam.
Szerintem komoly.
A képet is továbbítottad?
Józsi ez most komoly???
Mert továbbítom egy helyre ahol több ezer ember fogja látni!
Esetleg nagyobb kép és elérhetőséget tudnál adni?
+ valami hivatalos felhívást a neten ha létezik!
Csellengők, vagy bármely oldalon!
Köszi
Én csak továbbítom!
Kérek mindenkit,hogy minél több helyre küldjétek el ennek akislánynak a fényképét.Múlthéten csütörtökön (jan.14.)egy 30 év körüliférfi hozta el az egyik bp-i Óvodából, ismeretlen helyre távozott vele.Mira4éves.Lányom barátnőjének kis keresztlánya.Köszönöm segítségeteket.Bíro Zsuzsa
A kép:
Nem tudom, nem kérdeztem. Most viszont mennem kell, és csak este későn leszek, sziasztok:)
szerintem ebben a színben elegáns. Azért gondoltam, hogy suzuki, mert a páromnak is ilyen színű van. és nagyon tetszik. Nőből vagyok a színére bukok a motoroknak:-D
Ez egy BMW 1150 Rt, a neten találsz róla ezt+azt. Élőben is sokat láttál, ez az európában általánosságban használt rendőrmotor, persze más színezéssel.
én csinálom meg.
a motor ajánlatokat várom.
tetszik:))
Nekem 2 szárnyú kapum van.