Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#181254 zeeh_ Előzmény: #181157

Nekem a pépör nyilvántartásnál hoz időnként hülyeségeket. Tök más árfolyamon, mint amennyiért vettem, de amikor megszabadulok tőle, akkor már jól számol.

Hiába no. Egyre jobb ez a rendszer. Ha nem megy, kilövik a fél B kategória realtime ajánlati könyvét és már "meg is van oldva" a probléma.

Mondjuk 132 Ft-on azért nem lett volna rossz venni. Sok kicsi, sokra meg alapon. Nagyon stabilan tartják ezt a 135-öt, valamiért fontos nekik.

#181178 wizes Előzmény: #181171

Főleg annak fényében hogy a másik adónál meg pont fjordított itélet született.

Sebaj, majd a fellebben fordítanak mindkettőn!

Ilyen a magyar bíráskodás. Xar!

Béka segge alatt a joggyakorlat, törvényalkotás és az egész felépítmény.

#181157 Scipio Előzmény: #181135

De van, csak lefele...

Éjjel az erste eltüntette az összes econet rv-emet, 10-re a fele megkerült, a másik fele 3 telefon és ígéret után sem, így szép kereskedni, különösen, hogy 135-re akartam betenni nyitás előtt, ahol el is ment volna...

#180819 Scipio Előzmény: #180809

135 már fogja néhány napja, talán nem hisz most sem az emelkedés folytatásában, és azt gondolja ez a max. amit kihozhat belőle...

Egyébként elég szép pakkokat adtam el én is itt a múlt héten itt, és mindig sikerült lejjebb visszavennem, bár most én sem álltam be eladni, bízok az emelkedésben :)

#180809 Philip Előzmény: #180783

A 135-öt veszegetik, csak ilyenkor mindig azon gondolkozok, hogy aki eladja , annak mi járhat a fejében?

#180784 Scipio Előzmény: #180770

Ez eddig egy nagy nulla, lehet, hogy rossz a műsor :) Kicsit még csipegetek, aztán nem piszkálom, csak 140 felett...

#180783 zeeh_ Előzmény: #180780

Elég gyenge. Könnyen be lehetne önteni.

Úgy tűnik, ma mozi lesz a program.

#180780 Philip Előzmény: #180770

elég gyengének érzem a vevői oldalt, most nincsenek benn a nagy tételek. Vagy csak azért, hogy megremegjen a kezünk, és eldobjuk?

#180763 zeeh_ Előzmény: #180707

Valaminek lennie kell még, hogy ilyen rohadt nagy pakkokkal fogták vissza napok óta.

#180504 zeeh_ Előzmény: #180434

Ez a 134-135 tartás hasonlít a 2007. végi 205 körüli szint tartására. Igaz, akkor utána beszakadt, a Wexner kiszállása + válság kitörése beleköpött a levesbe.

Így lenne logikus, ahogy leírtad. A gyj pocsék lesz, de a hatin lett valamennyi plusz, ami szépítheti a menyasszonyt. Ettől még persze kell majd egy zacskó a fejére. :)))

Én kicsit másképp gondolom viszont a végét, ha nagyon tökölni fognak:

"üzemeltető bejelentése, emelkedés, gyj, egy kis korrekció lefele, megveszik", kidurran a giga nagy BÉT lufi és megy vissza névérték alá, jó esetben csak annak közelébe.

Remélem, a 211-es pakkot "megnyerő" BCS mielőbb (még idén) szeretné az árfolyamot jóval 211 felett látni.