elég szarul néz ki...
aki ezt a szutykot lekereskedni őszintén gratulálok...
egyről beszélünk....
abból már kitört, de volt vmi olyasmi:)
tán egy fülescsészét rajzolgattak egész nap?
longos lett
Fene sem tudja,ez most vagy fej-váll 41000 körüli nyakvonallal,vagy sáv lesz 41000-43500
rés betöltve...
duplacsúcs esély.
Mit mondott a csóka, sanyira akadt ki?
A
Magyar Telekom
0.1%-ot gyengült, a gyógyszergyártók viszont ma alulteljesítettek: a
Richter
1.6, az
Egis
pedig 1.5%-kal került lejjebb. Az utóbbi papíroknak nem kedvezett, hogy a cég pénzügyi igazgatója a Reutersnek adott interjújában elmondta, hogy az éves bevétel tervek veszélyben lehetnek. A vezető elmondása szerint az október 1-én indult pénzügyi évben a volumen adatok a tervnek megfelelően alakultak, a dollár gyengülése és a forint erősödése azonban meghaladta azt az értéket, amit a társaság a tervek meghatározásakor feltételezett. A fenti hír véleményünk szerint nem jelent újdonságot, hiszen az
Egis
minden esetben, amikor közzéteszi terveit, az éppen aktuális deviza árfolyamot veszi alapul.
Ezért is vettem záróban, én bízok egy holnapi lemaradási hajrában :)
Európában szárnyaltak a gyógyszeresek, nálunk meg leverték őket. :)
http://stocklandyard.hu/blog/article/61835/A-telekom-es-a-gyogyszercegek-segitettek-Europat
a legfelülteljesítőbb papír, esés utolsó fibo szintjénél van, ami 44k. Ez a 23,6%os fibo, de valószínűleg ezzel kijelölte csúcsát.
Basszus, ezt ráért volna záróban dobnom! De lehet hogy még így is jobb, mintha hétfőig vártam volna, amcsikat elnézve.
15%-át én is eladtam. A többi még megvan. Most így hogy felkötötték nincs minden elveszve.
Brutál gyenge forgalommal - de a napos gyertya pozitívan néz ki.
Törni nem akar, de már 4. napja nyomják fel a végén 43k közelébe.