Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: hová mész te kisnyulacska ? :o)

#179833 Dr. ursi Előzmény: #179828

számlaképes vagyok :o) vagy ahogy egy "nagy magyar" mondta: a lakosságnak tudomásul kell vennie, hogy nincs ingyen ebéd ...

#179824 Dr. ursi Előzmény: #179820

egyik sem.

se kínai, se vl.

tulképp két lehetőség van.

mindkettő új.

és még nem ismert.

már aki előtt nem :o)

de hogy melyik lesz, azért az többváltozós, bár az egyikre nagyobb esélyt adok jóval.

#179713 Dr. ursi Előzmény: #179711

ja és l sem :o)

asszem új alakzat vonul majd be a gazd töri könyvekbe.

hová mész te kisnyulacska ? :o)

#179711 Dr. ursi

sokan u-t mondanak, mások meg v-t.

előbbiek fundásak, utóbbiak idealisták.

ha a gazdaság nem követi le az előre beárazott idealizmust, akkor nem lesz ez se nem v se nem u.

de w sem :o)

Re: nincs cím

#151747 Robag Előzmény: #151742

Ja, sajnos az időzítéshez nagyon ért. De azért most jóval nagyobb a hendikepje, mint 2005 végén volt. Annyira csak nem leszünk hülyék, hogy innen fordítson. Max az arányokon rondít egy kicsit. Remélem, többre nem lesz képes.

#151742 Dr. ursi Előzmény: #151520

az a baj, hogy fél évig altatta magát, és most meg előhúzza magát a kalapból, tökéletesen időzít és majd lehet skubizni .... egy ennyire lebutított nép esetében nagy esély van rá, hogy megint megválasztja a sok barom; sajnos.

és a barmokba olyanok is bőven beletartoznak, akik nem mónikasó szintűek, de vonalasak és ez a legenyhébb kifejezés.

#151520 -sabe Előzmény: #151487

mit izgatod magad rajta? már nem sok vizet zavar :) a partvonalon kívülről kiabál

ez az ember beteg ! ht…

#151487 Dr. ursi

ez az ember beteg !

http://www.vg.hu/kozelet/politika/gyurcsany-orban-lehazugozasaval-ebreszti-a-demokratakat-295941

hogy van pofája ...

felfordul a gyomrom ettől

nézze már végig az életét és a tévészerepléseit, pl a négy évvel ezelőtti orbánvitát, ahol lárifárizott a gyepes agyú elvakult idióta népnek akik úgy bevették a kefét és még a seggét is kinyalták hozzá !

undorító egy alak.

és még mindig lesznek akik bedőlnek, sőt attól tartok megint megvezeti a népet... mert hát a fecó olyan egy jóképű snájdig embör.

rongy alak, két lépést nem érdemes tenni érte.

hiszen ő hazudott mióta az eszét tudja.

mennyi ígéret volt, de mennyi.

és mi lett belőle.

semmi.

csak lopkovice haveroknak.

a legújabb h szadeszes képviselő cége akarja a mo-i teljes kórházi étkeztetést megszerezni magának.

állami biztos fix, tiszta haszon.

itt a forint hol a forint

#149438 Dr. ursi

már régebben elgondolkodtam azon, hogy ugye a bankok sosem az ügyfelek érdekeit nézik.

ez világos gondolom mindenkinek :o)

amikor tavaly nyáron a forint történelmi erősségekben járt a tévéből-rádióból dőltek a hitelfelvételre buzdító reklámok.

amikor történelmi mélységekbe süllyedt októberben egyre másra szüntették be vagy csökkentették a devizahitelek lehetőségét, aztán március óta tulajdonképpen nincs is ilyen, mert max. a leisztinger-féléknek jár egy summás hitelen elkönyvelhető majdani árfolyamnyereség ...

próbálja is a politika (banki lobbi :o)) a forinthitel felé terelni a népeket, a bankok meg úgy csinálnak mintha húzódoznának, pedig itt is megmarad nekik a kamatváltoztatás joga amikor csak akarják.

én úgy gondolom, hogy ha még egy évet kibírok, akkor az elkövetkezendő évek folyamán nagy nyereségre tehetek szert a hitelemen.

persze érdekes lesz a bank vajon amikor még fizetnek is majd neki a bankközin, hogy forintot adjon euróért és frankért vajon mer-e majd hitelkamatot emelni a meglévő devizahitel-szerződésekben ...

Re: csak ínyenceknek :o)

#144800 Dr. ursi Előzmény: #144791

én csak azt tudom mondani, hogy mielőbb jönnie kell egy olyan kormánynak amelyik a belső fogyasztást élénkíti majd elfelejti az exportot korábban írtam hogy víz, vasút, k+f, eü és exkluzívvá teszi a forintot, hogy megőrüljenek a népek a forintért és még az utolsó jenki és japcsi és kicsi kínai és még a favellák drogcézárai is tudják hol van mo. aki a forint :o)

ja és főleg dollárt fogad majd el a szolgáltatásokért, exkl bütyökműtét pl.