számlaképes vagyok :o) vagy ahogy egy "nagy magyar" mondta: a lakosságnak tudomásul kell vennie, hogy nincs ingyen ebéd ...
számlaképes vagyok :o) vagy ahogy egy "nagy magyar" mondta: a lakosságnak tudomásul kell vennie, hogy nincs ingyen ebéd ...
egyik sem.
se kínai, se vl.
tulképp két lehetőség van.
mindkettő új.
és még nem ismert.
már aki előtt nem :o)
de hogy melyik lesz, azért az többváltozós, bár az egyikre nagyobb esélyt adok jóval.
Csak nehogy valami kínai írásjelről nevezzék el :)
ja és l sem :o)
asszem új alakzat vonul majd be a gazd töri könyvekbe.
sokan u-t mondanak, mások meg v-t.
előbbiek fundásak, utóbbiak idealisták.
ha a gazdaság nem követi le az előre beárazott idealizmust, akkor nem lesz ez se nem v se nem u.
de w sem :o)
klikk a nevére és meglátod mikor volt itt utoljára :)
Ja, sajnos az időzítéshez nagyon ért. De azért most jóval nagyobb a hendikepje, mint 2005 végén volt. Annyira csak nem leszünk hülyék, hogy innen fordítson. Max az arányokon rondít egy kicsit. Remélem, többre nem lesz képes.
az a baj, hogy fél évig altatta magát, és most meg előhúzza magát a kalapból, tökéletesen időzít és majd lehet skubizni .... egy ennyire lebutított nép esetében nagy esély van rá, hogy megint megválasztja a sok barom; sajnos.
és a barmokba olyanok is bőven beletartoznak, akik nem mónikasó szintűek, de vonalasak és ez a legenyhébb kifejezés.
mit izgatod magad rajta? már nem sok vizet zavar :) a partvonalon kívülről kiabál
ez az ember beteg !
http://www.vg.hu/kozelet/politika/gyurcsany-orban-lehazugozasaval-ebreszti-a-demokratakat-295941
hogy van pofája ...
felfordul a gyomrom ettől
nézze már végig az életét és a tévészerepléseit, pl a négy évvel ezelőtti orbánvitát, ahol lárifárizott a gyepes agyú elvakult idióta népnek akik úgy bevették a kefét és még a seggét is kinyalták hozzá !
undorító egy alak.
és még mindig lesznek akik bedőlnek, sőt attól tartok megint megvezeti a népet... mert hát a fecó olyan egy jóképű snájdig embör.
rongy alak, két lépést nem érdemes tenni érte.
hiszen ő hazudott mióta az eszét tudja.
mennyi ígéret volt, de mennyi.
és mi lett belőle.
semmi.
csak lopkovice haveroknak.
a legújabb h szadeszes képviselő cége akarja a mo-i teljes kórházi étkeztetést megszerezni magának.
állami biztos fix, tiszta haszon.
már régebben elgondolkodtam azon, hogy ugye a bankok sosem az ügyfelek érdekeit nézik.
ez világos gondolom mindenkinek :o)
amikor tavaly nyáron a forint történelmi erősségekben járt a tévéből-rádióból dőltek a hitelfelvételre buzdító reklámok.
amikor történelmi mélységekbe süllyedt októberben egyre másra szüntették be vagy csökkentették a devizahitelek lehetőségét, aztán március óta tulajdonképpen nincs is ilyen, mert max. a leisztinger-féléknek jár egy summás hitelen elkönyvelhető majdani árfolyamnyereség ...
próbálja is a politika (banki lobbi :o)) a forinthitel felé terelni a népeket, a bankok meg úgy csinálnak mintha húzódoznának, pedig itt is megmarad nekik a kamatváltoztatás joga amikor csak akarják.
én úgy gondolom, hogy ha még egy évet kibírok, akkor az elkövetkezendő évek folyamán nagy nyereségre tehetek szert a hitelemen.
persze érdekes lesz a bank vajon amikor még fizetnek is majd neki a bankközin, hogy forintot adjon euróért és frankért vajon mer-e majd hitelkamatot emelni a meglévő devizahitel-szerződésekben ...
:)))))))))) korrekt
én csak azt tudom mondani, hogy mielőbb jönnie kell egy olyan kormánynak amelyik a belső fogyasztást élénkíti majd elfelejti az exportot korábban írtam hogy víz, vasút, k+f, eü és exkluzívvá teszi a forintot, hogy megőrüljenek a népek a forintért és még az utolsó jenki és japcsi és kicsi kínai és még a favellák drogcézárai is tudják hol van mo. aki a forint :o)
ja és főleg dollárt fogad majd el a szolgáltatásokért, exkl bütyökműtét pl.