Regisztráció Elfelejtett jelszó

DELPHOI

Re: nincs cím

#17963 Alter Előzmény: #17953

Köszi-de nem lettem okosabb :( Ez nekem Mátyás király szolgálólányát idézi..mármint a cikk:Hoztam is meg nem is,jöttem is meg nem is...Kódfejtést kérnék plz (a piac eddig egyet jobbra,egyet balra...).

#17961 Gudakes Előzmény: #17954

Vissza is olvastam a napokban, hogy mik voltak az előrejelzések, mint a bulvárhoroszkóp, ahogy értelmezzük.

Nyilván, a főbb vonalakat be tudják határolni, de a mozgás irányát nem nagyon. Akér holnap az OTP-ben, lehet nyitás 1950 fölött, de lehet 1850 is.

És akkor az irányokról nem is beszéltünk, hogy short, vagy long? :)

Ahogy Altmantól tanulhattam keveset, azt látom, hogy még jobban bizonytalan lettem. :D

Amikor beleveszek egy irányba, és hozza is a nyerőt, általában túl hamar zárom, megijedve a visszafordulástól.

Itt a kérdés:

Mikor tudom azt megállapítani, hogy most ez csak egy kisebb visszateszt, vagy valódi fordulásról van szó, és nem kezd el százzal az ellenkező irányba száguldani?

Nézem a fitit, a AUD/JPY-t, stb, és azt láttam ma is, hogy szinte másodperc pontosan követte a hangulatot.

#17954 Gudakes Előzmény: #17951

At OTP-vel kapcsolatban több elemzést olvashatunk, de azok annyira magukban ellentmondásosak, vagy jobb esetben mindent mondanak, mint a mai időjósok, -majd bejön valami! :)

#17949 Ozzy_ Előzmény: #17943

Azt a hírt már megírták.

A G20-akat is pénzrendszer irányítja így a pénzrendszer irányítói már megírták a csúcstalálkozó eredményét.

#17943 Alter Előzmény: #17916

Azt gondolom,hogy most a G20 ülésig a kivárás-oldalazás lehet,aztán a hírt majd beárazzák és ez mutathat irányt.Ez egy vélemény,de várnám a tapasztaltabb fórumozók hsz-eit.

#17918 Mercurius Előzmény: #17911

A Fitch mintha azt mondta volna, kivárnak, az új kormány programig, vagy rosszul emlékszem?

#17916 Alter Előzmény: #17910

Hát gondozzuk együtt,többen-én örülnék ennek.Off.:Márc.12.én tettem fel egy SNP500 chartot,ott jól látszik,hogy az esésben egy ford. fej-vállból 795 a cél és 805 a sávhatár.Itt téblábol napok óta,a kérdés az,hogyan tovább és én nem tudom a választ :( (Alter SNP 500)

#17914 hosszhuszár Előzmény: #17911

A leminősítés hatását nyitóban érzékelhetjük, ha érzékeny rá a papír.

Ilyen lemínősítéseket, a külföldi nagybüfik veszik meg, vagy adják el.

Ha most, (idáig nagyon úgy néz ki) maci rallí van ezt is megveszik, mint az összes rossz adatot idáig..........

#17911 Ozzy_ Előzmény: #17890

igen a leminősítés engem is elbizonytalanít, de ha azt vesszük, hogy az országot már csak a Fitch nem minősítette le és mindezt szinte észre se vettük, akkor lehet, hogy egy ilyen OTP leminősítés se számít sokat.

Ettől még eshetünk is akár.

Én telekomból végignézem.

Lehet, hogy a Fitch holnapra tartogatja leminősítést? Minden napra egy tojás így húsvét előtt?

#17908 Mercurius Előzmény: #17900

Ha az amcsik csak a negyedév vége miatt emelkednek, akkor ennek mennyi hatása lehet ránk holnap, áprilisban?

#17906 Mercurius Előzmény: #17895

Nem akartam ilyet írni, megszólalni is alig merek (na jó azért ott még nem tartok), mert nem látok a jövőbe, nem vagyok én delphoi papnő... :-)