Regisztráció Elfelejtett jelszó

Láttuk már a piacok tetejét?

Re: --

#205320 rbbj11 Előzmény: #205314

24.000 meglehet. Ha a 2008-as csúcshoz hozzáveszünk inflációs "amortizációt", akkor viszont simán kinéz a 25000 :OOO

#205314 _pda_ Előzmény: #205305

annyi talán nem de 24-körül belefér

hetin és havin nézve a chartokat, szerintem simán meglehet

Fibók, MA-k, Bollingerek, nemzetközi hangulat mind ezt támogatja

tudod, én is shortos beállítottságú vagyok és azt óriási problámának látom, h eddig "túl közel" ültem a chartokhoz

persze vissza is pattanhatunk ezekről a szintekről de felfelé is van még valamennyi tér

#178759 Hathor Előzmény: #178222

nincs mit, jöhetnek az építő ötletek.

Volt két korrekciós nap, ha minden úgy akarja mehetünk tovább fel.

#178222 exmnbs1 Előzmény: #178193

kössz hathor hogy megnyitottad, már én is gondolkodtam rajta, hogy kéne

remélem ezúttal is pozitív a válasz a címben megfogalmazott kérdésre

alacsony kamat jegybanki nyereség együttjár

#178196 Hathor Előzmény: #178173

Szerintem a kisbüfik, nagybüfik megduplázodtak, triplázodtak a részvénypiacon.

Átalalakulás alatt van a piac. Bevándorolt az új tőke 9Ks bux óta és a régi is most kezd felszabadulni, de még áramlani fog még ttöbb tőke, mert látják, hogy itt duplázni is lehet a pénzt, a jegybank pedig lefele viszi a kamatot.

Minél több pénz áramlik a rendszerbe, annál nagyobb forgalmat generál. Sokan vagyunk full tőkével partvonalon.

Ezért nehéz kiszámítani, hogy a későbbiekben meddig mehetünk.

Technikailag 25K fölött gondolom most a márciusi trend tetejét, de a napokban eldönti a piac.

Re: :)))))

#178195 Waszeitung Előzmény: #178133

Nem láttuk,amilyen eszetlen módon vették a piacokat,egy korrekció benne van,de lesz még felfelé karika....

#178193 Hathor Előzmény: #178157

Nem tudjuk meg későn.

FED nyert az egész bulin oda vissza, és őket nézi az egész világ, hogy merre viszik a piacot, még támogatást is kapnak az egész világtól! :))

Tegnap beraktam hírbontóba, berakom ide is:

A maximumot kihozta a válságból a Fed: rekordprofitot értek el

MTI, Gazdasági Rádió, 2010. január 12. 16:42

Rekord, 46,1 milliárd dolláros profitot "termelt" tavaly az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed, 1914 - az intézmény létrehozása óta - a legnagyobbat.

hirdetés

A korábbi rekordot 2007-ben érte el a Fed: 34,6 milliárdot. 2008-ban 31,7 milliárd dolláros nyereséggel zárta az évet.

A Fed szerint a nyereségnövekedés jórészt a válságnak köszönhető: a szövetségi hitelek után fizetett kamatok és az állam által megszerzett részesedések emelték jelentősebben.

http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/39386/

#178176 Josef Előzmény: #178175

véleményem szerint azért lesz W a piac mert amerikában 1 embernek van 4 -5 vagy több hitelkártyája... a bankok adtak hitelt ingatlanra amit tudnak 40-60 % os értéken értékesiteni, de a hitelkártyákra a sok amerikai vásárol mint kisangyal... fedezet meg nincs behajtani lehetetlen... hmm ez az egyik ok.. és még van 2 ő....

#178175 Robag Előzmény: #178152

Nem vagyok egy Elliott guru, viszont így ránézésre akár a 3-ast is tehetnéd oda, ahova az 5-öst tetted, szvsz.

#178173 banyaiz Előzmény: #178168

elméletileg ekkora válság után minimum 4-5 éves bika piacnak kellene jönnie minimum új történelmi csúcsokkal, hacsak át nem alakul rendszer, de egyelőre erre nem látszanak jelek.

Vsz ezért sincs komoly korrekció sem, hiába áraznak gyors kilábalást, és mostani funda helyzetnél jobbat tőzsdék, sokan olvastak közgáz könyveket. :D

#178168 banyaiz Előzmény: #178157

kicsit messzebb vsz érdemes azon elgondolkozni, ha egy évszázados válságban ilyen bika tud lenne, mi lesz piacon ha vége a válságnak, és kb meddig tarthat válság.