Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: nincs cím

#178009 Amatoregy Előzmény: #178006

igen ma. A visszatesztben. De ez fxpro-n is van...

Gondold el ha erősödik 1 %-ot mi a helyzet.

Sziasztok! A mai tapaszt…

#178006 Blasi

Sziasztok! A mai tapasztalatom!!! A HUF 10 perc alatt gyengült kb 0,5 %-ot. Ez 10.000.-t hozott volna nekem. Próbáltam lezárni mint az őrült, de a rendszer nem engedte!!! Gondoltam legalább utánaküldöm a veszteséges zárást, de a rendszer nem engedte!!! Eltelik 3 perc amikor közli, hogy kiléptem (pedig nem) és visszakívánkozom-e. Visszakívánkoztam és akkora maradt plusz 2.000.-. Azok közül amit a nevezett 10 percben tettem semmit nem hajtott végre. Látott már Valaki ilyet?

hát mindenkinek mi az íz…

#177202 papundekli

hát mindenkinek mi az ízlése ugye.ezért is gondolom úgy mindenki megtalálja a kedvenc instrumentumát,de 2-3 tőzsdén fent kell lenni,a biztonság kedvéért.ha az egyik tönkremegy,vagy tudatosan megszüntetik,még mindig ott a többi.én ezt próbálom elérni,csak győzzem pénzzel.a sciennet jól megszívatott nem kevés lóvéval,úgyhogy az embernek vannak fenntartásai....

ennek ellenére a sok onl…

#177185 papundekli

ennek ellenére a sok online tőzsdeplatformok közül,mégis a legegyértelműbb-legkönnyebben kezelhető a plus500!!!

az online tőzsdék top100…

#177181 papundekli

az online tőzsdék top100-as első helyén a thinkorswim van,de sajna tulajdonos váltás miatt nem fogad magyar regisztrációt az év elejétől,a 4-ik helyen van az easy-forex.

azért lekértem a cégjegy…

#177178 papundekli

azért lekértem a cégjegyzékszámukat stb.online 2009-től vannak,de valahol2008-at írnak.az erste netbrokerét is kipróbálom,mert ott is van földgáz certifikáton keresztül.jobb biztonságból több vasat tartani a tűzbe.jó még az easy-forex is.

arany,ezüst,földgáz.neke…

#177174 papundekli

arany,ezüst,földgáz.nekem a földgáz jött be a legjobban.mivel naponta mozog 200-300-at,ezért minden nap van rajta haszon föl meg le is,attól függ h hol kapod el.ha nem túl magas vagy alacsony veszek eladásra is meg vételre is.egyik tuti kifut aznap,a másik meg másnap, vagy ha türelmesebb vagy,na meg a tőkéd is bírja akkor még többet lehet húzni rajta...

#177101 Amatoregy Előzmény: #177095

Minden hol. Még nem láttam olyan oldalt ahol ne lenne ott. Ha csökkentenék a rollovert még jó is lenne...

#177094 Amatoregy Előzmény: #177093

mármint honnan hova?

Olaj eddig 25 hordó volt. Mennyi lett?

Ráadásul nem szabad összekeverni a határidőseket a cfd-kel. Melyiket nézed. A cfd-nél kevesebb volt mindig is...

jelentősen csökkentették…

#177093 papundekli

jelentősen csökkentették a mennyiségeket az árucikkeknél a plus500-on.már jóval kevesebb kezedeti és fedezeti letétekkel lehet operálni.:)))

#175242 Amatoregy Előzmény: #175211

Én meg lassan kezdek gondolkodni a váltáson. Olaj pozi van 12.30 tól fxpro demoban és itt.

Az fxpro demo 1,5 usd jutalékot számolt fel + 0,14 usd swap költséget 0,1 lotra (vagyis 100 hordóra). Összesen tehát 328 Ft.

Ezzel szemben a plus500 már 600 Ft-nál tart a 25 hordóra.

Valaki tud olyat ahol kisebb egységek is nyithatóak (olaj miatt) és kevesebb a rollover?

#175198 monadi Előzmény: #175159

De ha mb-s kifizetési megbízást adsz és azt valami oknál fogva nem fogadja az mb

akkor automatikusan arra a bankszámlára utalják a pénzt ahonnan a letétet is finanszíroztad!

én éles lakossági kártyá…

#175159 papundekli

én éles lakossági kártyával játszom.38500ft-tól teljesítik a kifizetéseket,de a kártyához kell hogy tartozzon számlaszám,ők is védekeznek a pénzmosás stb. ellen. a kifizetésnek viszont nem szabadna eltűnnie!két nap a kifizetés feldolgozása, s utána 4-5 munkanap,s rajta van a zsé.