azt gondolom, a bux -1,5% körül nyithat (bár kérdés a MOL lekötés hatása), és csorgás lehet, de a telkó kimaradhat ebből...
a forintot meg nagyon védik addig amíg meg nincs Gordonka kormánya...
amúgy én sem hiszek a mai emelkedésben... :(((
azt gondolom, a bux -1,5% körül nyithat (bár kérdés a MOL lekötés hatása), és csorgás lehet, de a telkó kimaradhat ebből...
a forintot meg nagyon védik addig amíg meg nincs Gordonka kormánya...
amúgy én sem hiszek a mai emelkedésben... :(((
Legyen igazad, én másképp gondolom.
Ez sok kavar, ami az ország körül megy mostanában, semminek nem használ.
Jó reggelt neked is. Ma optimistább kedvedben vagy mint tegnap?
meglátod 540 felé merészkedik ma a telkó.. :)))
a forint meg remélem 305 alá...
Szia, jóreggelt.
Készülök, az inflációra, bokros azt nyilatkozta, hogy posztot nem vállal ugyan a kormányban, de szívesen ad tanácsot.:)))
Ezért a képcsere.
1milliárd pengő............
Józsi, hova tűnt a Mernyó???
Raiffeisen: venni kell a Telekomot
kiakartam dobálni, erre lekötik...
dugovics és testvérei :)
Latom, nem kellett segitenem 540ig. Vannak meg bator jelentkezok! :)
:) egyelőre azért mocorog, lombardos gyűjti 100kkat:))
Nem tuti, csak éppenséggel megtörténhet, hogy az utolsó napon ér a legtöbbet. De tutinak nem tuti.Ez a leginkább attól függ, hogy mennyien vásárolnak lombardra, meg csak szimplán longra, arra spekulálva, hogy az utolsó napokban, amikor még osztalékszelvénnyel forog a papir, egy jót profitáljanak a felhúzásából. Ha túl sokan, és minél többen hagyják az utolsó napra, akkor az eladói nyomás nagy lehet, mert egy tőkeáttételes pozit , nem akarnak másnpra hagyni amikor az azonnali piacon ki fog árazódni az osztalék, nagyjából teljes mértékben. Na ezért nem tuti.
Dehogy tuti! Ez lehetne 1 elvaras, de Mo-on nem lehet az. Akkor mar egyebkent is sokan adhatjak arra szamitva, hogy tobbet esik vagas utan az oszt. mertekenel.
itt most nincs tuti.
ezért írtam, hogy 580 körül eladnám.
JP tegnapi elmélkedését olvastam a Matáv szelvényvágás előtti viselkedéséről. Mintha kicsit kiszámíthatatlan lenne hogy mikor lesz a csúcson. Vagy az utolsó szelvényes nap legvége az tuti?
ez volt a terv, tartom magam hozzá.
igen, mondtam, hogy oszalék előtt pár nappal adom el.
100ft/db már jó, ha megüti, adom is.