Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Nemtom, hol kell a kíván…

#183889 RemegoKez

Nemtom, hol kell a kívánságokat felsorolni, de megtagelhetnénk az RSS híreket, hogy honnan a forrás. Pl.:

[napi] Készülj a legrosszabbra, jön a következő krach

[inforádió] Hétfőn ismét csökkenhet az alapkamat

Thx!

Re: nincs cím

#181145 Kissherceg Előzmény: #181039

van pár honlap értékelő fent, de amit ki ír ránk statisztikéát az kevés. Jóval több a látogató és a link is, nem tudom mikor frissült :)

#181140 Kissherceg Előzmény: #181063

neked a bloszolgáltató értékét mutatja :))

Szóval köszi srácok a sok kedves szót, a történet egyszerű Invitelnél elszálltak a szerverek, legalábbis a cégnek az összes, ezért totál halál volt.

Szóval elnézést mindenkitől, nekem is hiányoztatok :))

#181069 Amatoregy Előzmény: #181063

TBroker,

add el 1 Mrd Ft-ért és kész. A vevő is jól jár meg te is...

:DDDD

Majd itt nyitsz egy blogot ingyen...

#181063 TrogerBroker Előzmény: #181039

Szar a program ....

Az én kis blogomra azt írja, hogy 1,37 milliárdot ér, meg hogy napi majdnem 100000-ren látogatják..:D:D

Szerintem keveri, a tozsde.lap.hu-val :)

Nekem tozsdelap.blog.hu

Végre, már nem győztem f…

#181043 Scipio

Végre, már nem győztem frissíteni :)) Szerintem kissherceg aknamunkája volt, hogy rádöbbenjünk mennyire pótolhatatlan az oldal, részemről működött a terve :))

#181035 kerikoma Előzmény: #181031

Én is már a pf-en nézelődtem, esetleg nem-e utal rá valaki, hogy a stockyt bezártál:))

fúúúú de jó, hogy már mü…

#181030 Koffein

fúúúú de jó, hogy már mükszik, hirtelen azt hittem, hogy lekapcsolták a fórumot :-S

Re: Error.....

#181026 email Előzmény: #181025

Szintén, ilyenkor jön rá az ember, hogy gyakorlatilag ez az egyetlen, normális, magyar tőzsdefórum.

#177485 Kissherceg Előzmény: #177480

Hello, sajnos a flashnél ezt kiküszöbölni nem lehet, lehetséges másik oldalon jelenik meg majd a buborék.