szerintem a 137 a kőkemény matgab ellenállás...Onnantól pluszban lennék a jelenlegi beker árral (mármint ha nem számolom, hogy a 147-nél vett pakkom 139-nél eladtam és 137-nél vettem vissza...
szerintem a 137 a kőkemény matgab ellenállás...Onnantól pluszban lennék a jelenlegi beker árral (mármint ha nem számolom, hogy a 147-nél vett pakkom 139-nél eladtam és 137-nél vettem vissza...
Az jó.....akkor már ""csak"" a 135-öt kell legyűrni...:)
http://kepfeltoltes.hu/view/100111/ECONET5_kieg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Most mennem kell,de ha emelkedés lesz,akkor 135 alatt zár,.majd holnap réssel fel....
5perces chart... Alapos munkát végzel :)) Én eladtam péntekit, várok
Ráadásul még elvileg zárás előtt, ha jól látom...
Felfelé érdekes lenne ennyi puffer mellett.
Valamerre tényleg megindul ez a rakéta....
http://kepfeltoltes.hu/view/100111/ECONET5_01.11._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
mi ez te? netalán rakéta? hogy csak úgy indítani kelljen? :)
nem lesz itt semmi limites nap, beárazódott... örömködjük, hogyha napi pár forintocskával fentebb kúszik és nem lentebb :)
talán akkor lesz limites nap, és még akkor sem biztos, amikor az eco bejelenti, hogy megtalálta a neo üzemeltetőjét...
Nagyon nem szeretnék még elindítani felfelé. Pedig egy 135-ös záró mellett 3 limites nappal (amire volt példa nem is oly rég) meglenne az az álom 200... :)
látom versenyépítés folyik...
Nyújtsunk be B.Cs.nek egy petíciót, hogy ezt azért nem így kellene csinálni. Ha nem teljesíti, akkor a bkv.val együtt sztrájkba lépünk, ergo tiltó listára kerül, így nem folytatunk kereskedést eme papírral :-))))
Még nem szeretnék felengedni a srácok.
Remélem, észnél vannak.
Jó lenne még a maci újabb eljövetele előtt egy 2-essel kezdődő árfolyam. :) (Kezem a blilben.)
Meg kellene lovagolni kőkeményen az emelkedő hullámokat. Ha most nem teszik, akkor utána nem fog menni. Úgyis lufi fújás megy világszerte, ami ki fog durranni rövidesen.
gyönyörű a könyve
Lám, lám ...
Itt is járt Admin ...
:)
Egyelőre ezzel a 135-140-es tartománnyal nem bír el. Majd meglátjuk, mit tartogat még ez a hét.
Hangulat adva van,amíg Otp rés nyitva.....ha marad,akkor ez a 135-140-es zóna réssel lesz átugorva.....péntek hati zárás......