Én sem, ezért dobtam ki.
Tegnap 2 Econet tehenet fejtem, ma egy bikát véletlenül. :)
Én sem, ezért dobtam ki.
Tegnap 2 Econet tehenet fejtem, ma egy bikát véletlenül. :)
hmmm az a baj, nem szeretem az állóháborút, mert szük lesz az ajtó, akkor a pofára esés is nagy...
Végre egy lényegi meglátás....
http://kepfeltoltes.hu/view/100108/ECONET10_01.08._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mondjuk azt nem értem, hogy miért egy olyan napra időzítették a tegnapi hírt, amikor zuhant minden.
Szerdán ez nagyobbat ütött volna.
135-ön kidobtam.
Jelenleg nehéz elhinnem, hogy legalább 137-en eladhatom, bár jócskán az első 100k-ban vagyok, de beálltam venni is 134-re ott valahol legelöl állok, kis pakkok, úgyhogy a körmöm megmarad :)
én 137 és 135-ös pakkal de ez ugyanaz mint a 136, már 133-nál - ez nálam szint.- kóstolgattam, de nem vettem.
Tavaly a nagy kasza után a bezuhanást is végigseggeletem és kis veszteségem lett a nagy nyereségből, úgy hogy kerűltem egy ideig, de ez erősebb upnak néz ki megint és belevágtam, habár 3 nappal előbb jobb lett volna.
Átment végre a 132es szinten erővel,nagy baj nem lehet elvileg,forgalom is megvan!
azért van ennyi eladó, emrt tudják lesz rá vevő :)))))
Mondjuk Én sem értem hova építik az eladói várakat...
Nemcsak neked "sikerült" ott venned... Sajnos túl sok jóra egyelőre én sem számítok, de messze még a nap vége, még ne temessük magunkat :))
iszonyat veszik ezt a szintet, tegnap is mindent megvettek. Lehet alapok nyúlnak bele a likvid minősítés miatt. Azt persze nem tudom meddig :))
Én is benne vagyok, "remek" 136-os vétel. Pffff...
Eddig ez buktásnak néz ki nekem, de messze még a nap vége.
Pozitívum, hogy szép pakkokat vettek 135-ön és 136-on, hátha megpörgetik még egyszer és max. a broki járt jól.
Majdnem 1.3 millió...
2 kis pakkal beszálltam, már előbb kellett volna de hátha így többet bukom.
;<))
vsz több mint fele puffer, bár sztem vételi oldalon is :-D
Durván fel van töltve az eladói oldal. Több, mint 1 milla 140-ig.
Azért a vételek óvatosak sztem, de szomorú, hogy 2. az eco a sorban picsa forgalommal
Nem lesz ez olyan egyszerű...
Idióták mindig visszaöntik, így hogy fogok ma Econet tehenet fejni?
ezt is hamar megették.. :) 140megvételében még segítek 143-144 adok :)